Karter sorunu

Karter yalama olan oldumu hic bugun benim basima geldi yag degistireyim dedim karter yalama oldu goturdum motorcuya dis acicaz dedi bitane farkli vide var dedi onu denedi ilk sıktı ozel farkli bi vide dedi oldu suanlik bi sorun yok sizdede oldumu hic bole bisey ne kadar guvenli oldu bilmiyorum bidahaki yag degisiminde belli olucak bakalim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kusura bakma duramyacam

34076d1349806526-cartel-25268-cartel-2-1.jpg

Cartel 1 numar en büüyk cehennemden çıkan çılgın türk 25 yaşıdna 100 binlik arba kusura bkama ya tutamadım kendimi

Kusura bakma duramyacam

http://www.estanbul.com/attachments/34076d1349806526-cartel-25268-cartel-2-1.jpg

Cartel 1 numar en büüyk cehennemden çıkan çılgın türk 25 yaşıdna 100 binlik arba kusura bkama ya tutamadım kendimi

nerden geldi bu para en iyisi sorma anlamazsın kafan almaz sorma yaşadığım yeri tanımıyon sorma :)

işin şakası blok çok sıcakken daha kolay yalama oluyor benim aşıma gelmedi fakat civatanın elinle boşuğunu aldıktan sonra çeyrek tur kadar sıkmak yeter zorlamaya gerek yok

Ise yariyormu sicakda erime yapmazmi suanlik baska vida takti servis sorun yok gibi yag degistirirken sokerken belli olur bidahakine

Yağı değiştirmek için o vidayı söktüğün zaman yağı iyice boşalt deliği olabildiğince temizle ve kurula, o vidayı geri takmadan önce vidanın dibine çok abartmadan sür 15-20 dakika sonra vidayı takıp fazla abanmadan sık, yeni yağı da en az 1 saat sonra koy.

Ise yariyormu sicakda erime yapmazmi suanlik baska vida takti servis sorun yok gibi yag degistirirken sokerken belli olur bidahakine

Slikon yerine teflon band olur , merak etmeyin çok büyük yağ basıncı sözkonusu değil motorlarda zaten havalanıyor.

Yinede herdaim kontrol edin yağ seviyesini temkinli kullanın ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sorun karterde degil, ne yaptigini bilmeyende... "Torque wrench" ve "crush washer" boyle olmasin diye var. Elinizin ayarina guvenmiyorsaniz kullanmanizi tavsiye ederim.

Sorun karterde degil, ne yaptigini bilmeyende... "Torque wrench" ve "crush washer" boyle olmasin diye var. Elinizin ayarina guvenmiyorsaniz kullanmanizi tavsiye ederim.

Ben ne yaptigimi biliyorum gayet uzun zamandir takilma yapiyodu sıkarken cok sıkmiyorum zaten bu seferkinde gitti sorunu suanda cozduk bidahaki yag degisiminde belli olur sokerken

o vida dedigi muhtemelen daha sıkı dişli bir vida diş açmak için tornacıya git el klavuzu ile diş açabilir fakat ilk biraz büyütmesi lazim

o vida dedigi muhtemelen daha sıkı dişli bir vida diş açmak için tornacıya git el klavuzu ile diş açabilir fakat ilk biraz büyütmesi lazim

Bidahakine sokerken belli olucak bakalim yenden yapicakmi suanlik sorun gozukmuyor yeri iyice bozarsa olmaya bilir bidahakine vida actirmak gerekebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar