Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Salacakta çay keyfi -Anadolu kavağı gezi Fotografları (10
günlarden pazar saat 12 yi gösterdiginde feribotla hareme geçip oradan salacaga yola cıktık caylarımızı yudumladıktan sonra
ver elini anadolu kavagına ama öncesınde gurkan abinin balık krizi tutunca solugu balıkcıda aldık ekmek...
Selamlar hayırlı cumalar
BU belirtmiş olduğum kasktan kullanan varmı nasıldır eksileri artıları bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim teşekkürler şimdiden
fiyatı :140 mış
http://www.sahibinden.com/arc_free-m_kask_gunes_vizorlu_-19WQQaXQQ14954433WQQpXQQdisplayitem
hayırlı akşamlar arkadaşlar saolsun benden önceki arkadaş motorun plakasını haşat etmiş yeni plaka yaptırmak istiyorum yapan yer varmı varsa adres verirseniz sevinirim teşekkürler
Not:Eski Plakada her daim yanımda olucak koltuk altında yasak yada yasal deil diyen arkadaşlar olursa ön bilği...
Artan petrol fiyatlarına karşın otomobil firmaları ve sürücüler her yolu deniyor. Küresel ekonomik krize karşı sizin almanız gereken önlemler neler?
-Hız limitlerine uyunuz. Limite uymak hem yüzde 20 enerji tasarrufu sağlar hem de güven içinde gidersiniz.
-Motoru yüksek devirde kullanmayın ve...
motorumun yağı bitmişti bi arkadaş resimde görünen yagı verdi bende doldurdum kullanıyorum bitmedi daha
1-sizce bu havalarda bu yag uygunmu :silent:
2-kullanan arkadaşlar varmı :silent:
3-siz ne tavsiye edersiniz :silent:
olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Arkadaşlar motoru alalı 1.5 ay oldu arkadaş ay sonu hallederiz devir işlemlerini felan dedi şimdi arıyorum teli kapalı motorun ruhsatı bende ama üzerime degil bu motorun satışını nasıl alabilirim ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
2008 model tvs apache
birde üzerime almazssam ne...
bugun motoruma 1 saat kadar bindim parkederken gözüme alttaki görüntü ilişti acaba yag felanmı akıtıyo pek bi bilgim yok bu konuda anlayanlar yardımcı olsun lütfen resim altta
http://img200.imageshack.us/i/sdc12218.jpg/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme...