trhakan kullanıcısının son içeriği

1. trhakan

castrol power 1 racing 10w-50 yag satan yer arıyorum

resimde görmüş oldugunuz yagı satan bir yer varsa istanbul sınırları içinde adres verirseniz sevinirim tesekkürler
  2. trhakan

Salacakta çey keyfi -Anadolu kavağı gezi Fotografları (10

Salacakta çay keyfi -Anadolu kavağı gezi Fotografları (10 günlarden pazar saat 12 yi gösterdiginde feribotla hareme geçip oradan salacaga yola cıktık caylarımızı yudumladıktan sonra ver elini anadolu kavagına ama öncesınde gurkan abinin balık krizi tutunca solugu balıkcıda aldık ekmek...
  3. trhakan

FREE-M Kask hakkındaki düşünceleriniz

Selamlar hayırlı cumalar BU belirtmiş olduğum kasktan kullanan varmı nasıldır eksileri artıları bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim teşekkürler şimdiden fiyatı :140 mış http://www.sahibinden.com/arc_free-m_kask_gunes_vizorlu_-19WQQaXQQ14954433WQQpXQQdisplayitem
  4. trhakan

Plaka yapan yer arıyorum (İstanbulda)

hayırlı akşamlar arkadaşlar saolsun benden önceki arkadaş motorun plakasını haşat etmiş yeni plaka yaptırmak istiyorum yapan yer varmı varsa adres verirseniz sevinirim teşekkürler Not:Eski Plakada her daim yanımda olucak koltuk altında yasak yada yasal deil diyen arkadaşlar olursa ön bilği...
  5. trhakan

Az yakıt tüketmenin yolları

Artan petrol fiyatlarına karşın otomobil firmaları ve sürücüler her yolu deniyor. Küresel ekonomik krize karşı sizin almanız gereken önlemler neler? -Hız limitlerine uyunuz. Limite uymak hem yüzde 20 enerji tasarrufu sağlar hem de güven içinde gidersiniz. -Motoru yüksek devirde kullanmayın ve...
  6. trhakan

bu havalar için uygun bir yağmı ?

motorumun yağı bitmişti bi arkadaş resimde görünen yagı verdi bende doldurdum kullanıyorum bitmedi daha 1-sizce bu havalarda bu yag uygunmu :silent: 2-kullanan arkadaşlar varmı :silent: 3-siz ne tavsiye edersiniz :silent: olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
  7. trhakan

Motorun satışını nasıl alabilirim

Arkadaşlar motoru alalı 1.5 ay oldu arkadaş ay sonu hallederiz devir işlemlerini felan dedi şimdi arıyorum teli kapalı motorun ruhsatı bende ama üzerime degil bu motorun satışını nasıl alabilirim ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim 2008 model tvs apache birde üzerime almazssam ne...
  8. trhakan

TVS apache İçin Arka Lastik

arkadaşlar 100*80*18 yada 90*90/18 boyutunda arka lastık arıyorum elınde olan .,satmak ısteyen varsa özel mesaj atabılır yada burdan konuya yazabılır
  9. trhakan

böyle egzoz görmediniz :):):)

TIKLA İZLE
  10. trhakan

bi sorunmu var acaba?

bugun motoruma 1 saat kadar bindim parkederken gözüme alttaki görüntü ilişti acaba yag felanmı akıtıyo pek bi bilgim yok bu konuda anlayanlar yardımcı olsun lütfen resim altta http://img200.imageshack.us/i/sdc12218.jpg/ ---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme...
  11. trhakan

22 Agustos B ehlıyet sınavı cevapları sadece Y kitapcıgı

22 Agustos B ehlıyet sınavı cevapları sadece Y kitapcıgından girenler