thedarkfire kullanıcısının son içeriği

1. T

Sym jet 14 200i için kayış önerisi

Evet ama bulamadım bulsam alıcam 1761572637 Hocam ilk kayış kopmadan değiştirdim 17 bin km kullandım orjinal kayışını. Yana doğru yarışmaya başlamış zaten. 2. Kayışı biraz ince taktım 12 bin km de koptu. Şimdi idarelik bi kayış taktım ama orjinal değil tabi. Cuma günü yola gidicem en geç yarın...
  2. T

İnternette 400 tl civarına buldum orjinal midir acaba genelde bu fiyatlarda bulduklarım
  3. T

Arkadaşlar geçen kayışım koptu burada fazla seçenek olmadığı için biraz daha kalın bir kayış taktım ama motorun hızlanması düştü. İnternetten getirteceğim michelin kayışları tavsiye eder misiniz? Fiyatı çok uygun ama kalitesi nasıldır kullananlar var mı?
  4. T

Sym SYM-Jet 14 200i ABS

Ben yazmayı unuttum size 😂 Dönüşümlü olarak farklı motor kullandığım için çok km yapamadım. An itibari ile 28 bin km oldu jet 14. Yağ eksiltme hala devam ediyor ama hep aynı düzeyde. Artık alıştım diyebilirim. Yaklaşık 1 ay önce 1500 km civarı yol yaptım. Motor gayet dayanıklı aynı zamanda...
  5. T

Sym jet 14 elektrik sorunu

Hocam peki bi soru sorucam bende elcik ısıtma takmadan önce o voltajları görüyordum. Sonra üzerindeki elcik ısıtma bozuldu çok kısa sürede başka bir tane taktım ama eskisi gibi ısıtmıyor ve eşzamanlı olarak voltaj değerleri çok düştü. Acaba statöre zarar mı verdi diye düşündüm. 1748431909 Elcik...
  6. T

Haklısınız yaşadığım yerde bunu yapabilecek biyer yok samsun yada ankaraya gittiğimde baktıracağım. Bu modeli kullanan çok fazla tanıdığım kişi yok ama kullananlar aynı sorunu yaşadıklarını söylüyorlar. Daha önceden yani motor henüz yeniyken voltaj değerleri gayet iyiydi ama zamanla düştü. Aküm...
  7. T

Arkadaşlar kullanan kişiler varsa özellikle soruyorum. Normalde başka motorlarımda voltaj hareket halindeyken 13.8 14 civarıyken jet 14 de 13 volt en fazla oluyor ve rölantide 11.5 lere kadar düşüyor. Motora usb takmak istiyorum mesela takamıyorum sıkıntı çıkarır belki diye. Daha önceden elcik...
  8. T

genelde ön fren mi kullanılır arka fren mi?

Ben genelde hep ön fren kullanırım. Asıl durdurucu olan ön frendir. Ben motora ilk başladığım sene belki 10-15 kere düşmüşümdür ön freni hatalı kullandığım için ama zamanla alıştım ve şu an gayet güzel kullanıyorum hatta abs siz bir motorla ön fren sıkarken ne zaman kayacağına kadar...
  9. T

sertleşen vites geçişleri

Debriyajı anladımda zincir yağıyla vites geçişini anlayamadım hocam. Bisiklet değil bu motosiklet.
  10. T

Bajaj RS 200 benzin istasyonu önerisi

Ben her yerden alıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar.
  11. T

Sym jet14 kayış sorunu

Maalesef değilim. Yani yolda bırakmaz galiba 19.7 ile 19.5 in farkı ne olabilir ki
  12. T

Sym jet14 kayış sorunu

Evet jet14 ün kayışı değil bagaları geçen değiştirmiştim sanırım daha hafif taktım kalkış devri 3.5 4 arasıydı 4 ü biraz geçince kalkıyor şu an. 10 bin km gitse sorunsuz yeterli o arada yenisini alıp değiştiririm zaten.
  13. T

Sym jet14 kayış sorunu

Arkadaşlar motoruma kayış sipariş ettim normalde ölçüleri 860 19.7 28 ama bana gelen 860 19.5 28 bunu taksam bi sakıncası olur mu ne gibi bi farklılık olur? İade edip tekrar sipariş etsem çok beklemek zorunda kalıcam çünkü. Üzerindeki kayış çok yıpranmış yola gitsem yolda bırakma ihtimali var.
  14. T

Led far tavsiyeniz var mı?

Şu anki mevcut led farda ısınma v.s yok kısadayken bile titriyor. Korna basıyorum mesela daha da parlıyor selektör atmış gibi oluyor öndeki araca. Halojen taktım şimdilik ama görüş iyi değil.
  15. T

Led far tavsiyeniz var mı?

Arkadaşlar motorumda motorsuz h4 led far ampulu var ancak titreme yapıyor muhtemelen elektrik yetmiyor. Kitapçıkta 35/35 watt kullanmam gerektiği yazıyordu. Bu değerlere uygun kaliteli beyaz far önerir misiniz? H4 olacak şekilde.