Sym jet 14 200i için kayış önerisi

Arkadaşlar geçen kayışım koptu burada fazla seçenek olmadığı için biraz daha kalın bir kayış taktım ama motorun hızlanması düştü.
İnternetten getirteceğim michelin kayışları tavsiye eder misiniz? Fiyatı çok uygun ama kalitesi nasıldır kullananlar var mı?

Motosikleti
Ns200 15"
Michelin kullanıyorum ve yerli Bando'dan iyi. Şimdilik bir keleği yok.

Kaç km'de koptu? Aslında bundan başka pek seçeneğiniz olmayabilir. 400 liraya drive belt denen varyatör kayışı olamaz. Fiddle için konuşuyorum, SYM poşetinde satılmayan Bando'ların hepsi sahte.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)

Kaç km'de koptu? Aslında bundan başka pek seçeneğiniz olmayabilir. 400 liraya drive belt denen varyatör kayışı olamaz. Fiddle için konuşuyorum, SYM poşetinde satılmayan Bando'ların hepsi sahte.
Valla güzel diyorsunuz da aynı kayış Avrupa'da 40Euro...

Kayışta Mitsuboshi yi tek geçerim...
Evet ama bulamadım bulsam alıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ilk kayış kopmadan değiştirdim 17 bin km kullandım orjinal kayışını. Yana doğru yarışmaya başlamış zaten. 2. Kayışı biraz ince taktım 12 bin km de koptu. Şimdi idarelik bi kayış taktım ama orjinal değil tabi. Cuma günü yola gidicem en geç yarın yeni bi kayış sipariş edip Perşembe taktırmam lazım.

Valla güzel diyorsunuz da aynı kayış Avrupa'da 40Euro...
Aynen banada pahalı geldi. Mitsuboshi bulursam alıcam ama michelin nasıl acaba kullanan birini de bulamadım

Michelin kullanıyorum ve yerli Bando'dan iyi. Şimdilik bir keleği yok.
Kaç km oldu kayışı taktıralı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar