Sym jet14 kayış sorunu

Arkadaşlar motoruma kayış sipariş ettim normalde ölçüleri 860 19.7 28 ama bana gelen 860 19.5 28 bunu taksam bi sakıncası olur mu ne gibi bi farklılık olur? İade edip tekrar sipariş etsem çok beklemek zorunda kalıcam çünkü.
Üzerindeki kayış çok yıpranmış yola gitsem yolda bırakma ihtimali var.

Çok az ince kayış kalkışda seri olur ama biraz daha devirli çalışır varyatör tam açamazsa yani 6 vitesli motoru 5,5 vitesde kullanıyor gibi olur ,

jet14 ağır bir sukuter değil kayışın dayanımı çokda farklı değildir kopmaz diye düşünüyorum ama tavsiyem orjinal ölçüyü temin et ,

bagaları ise yarım gram azaltıp artırabilirsiniz kullanım amacına göre , ben yarım gram ağır taktım devir biraz düştü , çevre yolunda daha sakinleşti , sürekli şehir içi kullansam orjinal bagalarla devam ederdim..

19,5 luk kayış Symphony içinmiş zaten..

Son düzenleme:
Çok az ince kayış kalkışda seri olur ama biraz daha devirli çalışır varyatör tam açamazsa yani 6 vitesli motoru 5,5 vitesde kullanıyor gibi olur ,

jet14 ağır bir sukuter değil kayışın dayanımı çokda farklı değildir kopmaz diye düşünüyorum ama tavsiyem orjinal ölçüyü temin et ,

bagaları ise yarım gram azaltıp artırabilirsiniz kullanım amacına göre , ben yarım gram ağır taktım devir biraz düştü , çevre yolunda daha sakinleşti , sürekli şehir içi kullansam orjinal bagalarla devam ederdim..

19,5 luk kayış Symphony içinmiş zaten..
Evet jet14 ün kayışı değil bagaları geçen değiştirmiştim sanırım daha hafif taktım kalkış devri 3.5 4 arasıydı 4 ü biraz geçince kalkıyor şu an. 10 bin km gitse sorunsuz yeterli o arada yenisini alıp değiştiririm zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar