Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Bir nevi ön arastirma.
Bildiginuz uzere Cafe Racer basta olmak uzere cesitli projelerle ugrasiyorum. Hatirlayanlar vardir belki, proje surecini fotograflamayi birakmistim.Hem birkac sacma sapan yorum sebebiyle, hem de ciddi bir is yuku...
Herkese merhaba. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Bir nevi ön arastirma.
Bildiginuz uzere Cafe Racer basta olmak uzere cesitli projelerle ugrasiyorum. Hatirlayanlar vardir belki, proje surecini fotograflamayi birakmistim.Hem birkac sacma sapan yorum sebebiyle, hem de ciddi bir is yuku...
Merhaba arkadaslar. Henuz tamamlanan projemiz 1993 model Suzuki Gsx750 F Katana. Yurt disindan getirtilen ve 23 senedir pek kullanilmayan donörumuz orjinal 35bin kmde. Adi ise Drogo :)
Deri isleri herzamanki gibi Yusuf Pehlivan imzali.
Dipnot : Fotograflardaki ben degilim :)
Selamlar arkadaslar. Bu sefer bambaska bir proje paylasacagim. Bayiden cikip atolyemize gelen donorumuz Skyteam trex 125. Sahibi olan abimizle oturduk istediklerini not ettik, on calisma olarak eskiz bir cizim yapip projeye basladik. Dun itibariyle teslimatini da yapip bekleyen diger projelere...
Selam arkadaslar. Gelen birkac negatif tepki sebebiyle süreç fotograflarını, konuları kilitleterek sonlandırmıştım. Biten projelerin resimlerini ise çekimler yapıldıktan sonra paylaşacağımı belirtmiştim ve sözümü tutuyorum :) Çekimlerin bir kısmı tamamlandı.Cumartesi günü biraz daha dış mekan...
25 yasındaki bu arkadasımızı 1-2 gun once teslim aldık. İnanması guc ama 35bin orjinal km de ve usta tabiri ile anahtar degmemis vaziyette. Vites gecisleri, calismasi gercekten sorunsuz. Tabiki bu blogu tum parcalarına ayırıp gerekli iyilestirmeleri yapmamıza engel degil :)
Proje...
Rmw04 1993 BMW K1100 LT
Halledilmesi gereken bir kac angaryadan sonra K100 ile ilgilenmeye baslayabildik nihayet.
Toplam proje suresini 45 gun olarak tahmin ediyoruz.
İse ilk once kompresyon oranlarını olcerek basladık.
Hersey guzel baslamıstı ancak 4. silindir bize oran vermeme...
Selam arkadaslar. Su sıralar tasınma isleriyle ugrastıgım icin odamdan daha once orada olduklarını bilmedigim bir suru sey cikti. Bunlardan biri de kiminin bel koruma kimininse bellik diye tabir ettigi su zımbırtı.
Zamanında almısım ancak 1 yada 2 kez kullandım.Gayet iyi durumda sıfır gibi...
İkinci projeme baslamak icin en onemli adım olan donör motosikletimi bu sabah itibari ile edinmis bulunuyorum. İlk ve son projem olmadigindan numaralandırmak hosuma gitti ve Cr-02 olarak adlandırdım :P Cogunuzun da bildigi gibi bir onceki projem Cr-01 nam-ı diger 8-Ball'du.
Sizi bu ihtiyar...
Cogunuzun da hatırlayacagi gibi ilk projem olan 93 model BMW R80GS Cafe Racer ( 8-Ball) 'ımı yarın sabah itibari ile Antep'e yolcu edecegiz. Kendisinden ayrilmak her ne kadar uzucu de olsa yeni projeler icin heyecanlı sayılırım :)
Uzun zamandır bir sonraki donör hakkinda dusunuyorum...
Motosikletim satılmıstır.İlginize tesekkur ederim.
Projenin bitmeye iyice yaklasmasiyla beraber yapmak istediğim diger projeleri daha fazla bilinc altımda tutamadım :P Baska bir projeye baslamam icinse öncelikle sahip oldugum motosikleti satmam gerekiyor. İlan henüz yayın onayı almadı ancak...
Evet gencler.Yaptıgım aramada 3-5 yapan arkadasa rastladım. Cok eglenceli ve faydalı bi spor olmasına ragmen Turkiye'de cok az biliniyor olması gercekten uzucu bir durum.Tekne arkası da yapılabildigi gibi ulkemizde de bulunan tesislere giderek de bu sporu yapabilirsiniz. 3 sezondur elimden...
Selam arkadaslar. Konu baslıgında da yeteri kadar net oldugu uzere egzosları komple iptal edip manifoldlara silencer takmak niyetindeyim. Artılarından cok eksileriyle ilgileniyorum. Cok farklı yorum okudum benzer konularda ancak net bir bilgi edinebilmis degilim. Kimi dekomprasyon duser kimi...
Binbir emekle, sadece haftasonu 1 gün çalışarak yoktan var ettiğim hem cafe racer hem de bobber sularında gezinen tork canavarı arkadaşla tanıştırayım sizi.Henüz bir ismi yok zaten daha bitmedi de. Aktif olarak biniyor olsam da budur arkadaş demem 2 hafta kadar sürecek sanırım.
Bu arada...