Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam 1 ay önce motorumu baglamışlardı ehliyetim olmadıgı için ve motorumu aldım ve bana 750 milyon ceza kestiler evlat acısı gibi her güne 25ytl 30x25=750ytl 15 gün içinde ödersem 550ytl oldugunu söylediler ve ben ödemek için üsküdar vergi dairesine gittim ve bana buradan ödeyemiyecegimi...
selam arkadaslar bundan önce bir kaç defa buna benzer topikler açılmış tı ama tam anlamıyla ne oldugunu bilen net bir cevap alınmamıştı yani demek istedigim bu muayene sürelerinin il 3 yaş sonrasında 2 şer yıl arayla muayene yapılacak dediler ve kimi motorcuların ilk aldıklarında 2006 modelse...
mt arkadaşlar aranızda liseyi açık okuyan varmı ya sonuçlar açıklandı ama giriş için kullanıcı adı şifre felan diye nasıl giriliyo kulanıcı adı t.c kimlik veya öğrenci no da şifre ne onu bilen varsa ne olur yardım etsin?
selam motorcu arkadaşlar burada amaç beyaz işık vermek nasıl verilir.hiç 500 milyona yakın para verip xenon far ampul ve donanımı almaya gerek duyulmadan beyaz ışıkla yol sürüşü keyfi yapmak tabiki xenon far kadar degil ama deneyin yolunuz beyaz ışıkla ilerlesin hemde 100 bin lira yada 150 bin...
benim merak ettigim şey polislere kaç kere yakalandınız ve eger yakalandıysanız kaskınız varmıydı ben istanbulda üsküdarda oturan bir motorcuyum ve motorcu arkadaşlarımdan aldıgım cevap (5-6kişiye sordum)hep aynı idi kaskım oldugu zaman polis çevirmiyor çevirme yaptıgında kaslarının olmadıgı...
3gün önce bu forum sitesinde de yayınlanan bir haber dogrultusunda otoyol köprülerde geçişin ücretsiz yada minimum bir ücret ödenecegi hakkında bir yazı okudum ama işin aslı ney bilmiyorum.yani bildigim kadarıyla bir motor sever dostumuz köprü ve otoban ücretlerinin arabayla aynı olmaması...
köprü geçişiNİ KİMSE BİLMİYORMU EYVAHH
arkadaşlar forumda bir yazı okudum motosikletlerin köprü olayı ile ilgili ama ucuzladımı yoksa bedavamı oldu bu mahkeme kararının açıklanması haziranın 20 si bu tarihten sonra hiç köprü veya otobandan giden olmadımı uygulama neymiş aslında bilen yokmu eger...
MOTOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA ACABA SİZİN İÇİN İKİSİNDEN BİRİNİ HANGİSİ OLSUN HONDALARDA TEL JANT OLUYOR SİZCE TEL JANTMI İYİ YOKSA DİGERİMİ VEDE HONDA ES YANİ CG125 AYNI BİLDİGİM KADARIYLA BU İKİSİNİN ARASINDAKİ FARK TA BİLİNDİGİ GİBİ 2003 VE 2004 HONDA ES CG125 TE AYAK MARŞ I VAR YENİ...
arkadaşlar istanbulda oturuyorum 2.el bir motor alacagım ama plakası ist dışı ve ben bunu istanbul plakası yapmak istiyorum bunu yapmak için plakanın bağlı olduğu ile gitmelimiyim ve plaka degişikliginin masrafı ne kadar olur biri bana ne olur yardım etsin.nasıl yaparım tam yardım edecek biri yok mu
:pr: arkadaşlar istanbulda oturuyorum 2.el bir motor alacagım ama plakası ist dışı ve ben bunu istanbul plakası yapmak istiyorum bunu yapmak için plakanın bağlı olduğu ile gitmelimiyim ve plaka degişikliginin masrafı ne kadar olur biri bana ne olur yardım etsin.