biri bana yardım etsin

arkadaşlar istanbulda oturuyorum 2.el bir motor alacagım ama plakası ist dışı ve ben bunu istanbul plakası yapmak istiyorum bunu yapmak için plakanın bağlı olduğu ile gitmelimiyim ve plaka degişikliginin masrafı ne kadar olur biri bana ne olur yardım etsin.nasıl yaparım tam yardım edecek biri yok mu

niye değiştirmek istiyorsun ki dezavantajları yanında bir cok avantajı var il dısı plakanın. mesela ters yola girdiğinde yanlışlıkla kimse üstüne gelmiyor...:p
şaka bir yana bilmiyorum ama yardımcı olabilecek cok arkadas vardır eminim...:cat:

Plakanın bağlı olduğu ilden sen değil satıcı borcu yoktur kağıdı alacak sonra noterden satış yapılacak noterde beyan ettiğin adresin trafik şubesine başvurup aracın tescilini üzerine alacaksın.trafik o ille yazışacak.

borcu yokturu alıp satış alcaksın. satış belirtilen ile göre yapılcak. senin gitmene gerek yok. sahibi borcu yokturla beraber bi de vekaletname gönderir sen bulunduğun ilden alabilirsin. satış yaptıktan sonra da ruhsat senin üzerine çıkcak plakayla beraber yenilencek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar