köprü geçişi

köprü geçişiNİ KİMSE BİLMİYORMU EYVAHH

arkadaşlar forumda bir yazı okudum motosikletlerin köprü olayı ile ilgili ama ucuzladımı yoksa bedavamı oldu bu mahkeme kararının açıklanması haziranın 20 si bu tarihten sonra hiç köprü veya otobandan giden olmadımı uygulama neymiş aslında bilen yokmu eger varsa köprü fiyatları ne kadar oldu herkez için çok önemli bir konu bilinmesi gerekir bu konuda yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

hortingen :D

beyler köprüden sık geçen varsa dikkat çekmek istedim , 2024 de kameralara vs ne olduysa benden sürekli yüksek ücret kesiyor Hgs , 17 günde üç defa 47 tl kesti ikisini geri iade ettiler bugün yine 47 çekmiş [email protected] ye yazdım sizde e-devlet'ten yada hesabınızın bağlı olduğu bankadan bakıverin..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
hortingen :D

beyler köprüden sık geçen varsa dikkat çekmek istedim , 2024 de kameralara vs ne olduysa benden sürekli yüksek ücret kesiyor Hgs , 17 günde üç defa 47 tl kesti ikisini geri iade ettiler bugün yine 47 çekmiş [email protected] ye yazdım sizde e-devlet'ten yada hesabınızın bağlı olduğu bankadan bakıverin..

Bugün geçtim (2. köprü), sabah normal 6₺ çekmiş, akşam çekmemiş. İyi bari.

Motosikleti
DUKE 250
bende 23 aralık tarihinde 1. köprüden gidiş dönüş şeklinde geçtim, hgs yok ama geçiş ihlalide görünmüyor.

Motosikleti
Hero Dash 125
Günaydın, bizim işyeri servisleri de ücretli bir yol kullanıyor. Servisçiler bu ücretli yol parasını iade alabilmek için aylık döküm hazırlıyor. E-devlet'ten aldığımız geçiş dökümünde bazı günler ve geçişler görünmüyordu. HGS'nin kendi sitesinden almış olduğumuz dökümde E-devlet'te görünmeyen geçişler görünüyordu.

Demek istediğim şu ki, E-devlet ve HGS sitesinden çift sorgulama yapmanız daha iyi olabilir. Bir yerde görünmeyen geçiş bilgisi diğer sitede görünüyordu.

E-Devlet Dökümü:

HGS Dökümü:

E-Devlet'de 25'i tek geçiş, 22'si tek geçiş, 21'i tek geçiş olarak görünüyor. HGS dökümünde belirttiğim günler çift geçiş görünüyor(sabah-akşam). :queen::bounce:

Son düzenleme:
Töbe yarabbim, e-devlet karayolları HGS dışında nereden alıyor veriyi sanki? Delilik ya.

@Nikk'in bahsettiği durum 2017mi 2018'de mi ne olmutu, FSM'de motosikletlere otomobil gibi yazıyorlardı, arayıp edip falan iade ettirmiştik farkları.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
@Nikk'in bahsettiği durum 2017mi 2018'de mi ne olmutu, FSM'de motosikletlere otomobil gibi yazıyorlardı, arayıp edip falan iade ettirmiştik farkları.

Evet benim de başıma gelmişti birkaç sefer. O zamanlar 2. köprüyü pek kullanmıyordum, kullandığım birkaç sefer fazla yazmıştı. 1. köprüde sorun olmuyordu ama. Garip garip işler. Meslekte öyle şeyler görüyorum ki şaşırmıyorum. İşi bilmeyen çavuşlar işi bilmeyen başka çavuşlara iş veriyorlar, onların cenah bir şey avuçlarken bizim cenah başka bir şey avuçluyor. Olan bizim cenaha oluyor. Ortalıkta da kafası kesik tavuklar koşuşturuyor. Türkiye'nin özeti.

Üçün beşin hesabını yapmayın ne görüyorsanız ödeyin gitsin.

Sonra da ödemediğim vergilere mahsup ediyorum deyip vicdanınızı rahatlatın. :mrgreen:

Evet benim de başıma gelmişti birkaç sefer. O zamanlar 2. köprüyü pek kullanmıyordum, kullandığım birkaç sefer fazla yazmıştı. 1. köprüde sorun olmuyordu ama. Garip garip işler. Meslekte öyle şeyler görüyorum ki şaşırmıyorum. İşi bilmeyen çavuşlar işi bilmeyen başka çavuşlara iş veriyorlar, onların cenah bir şey avuçlarken bizim cenah başka bir şey avuçluyor. Olan bizim cenaha oluyor. Ortalıkta da kafası kesik tavuklar koşuşturuyor. Türkiye'nin özeti.

Ben bu internetin vanasını elinde tutan kuruma sunuma gitmiştim..
Gerisi NDA'e girer Silivri'de biter.... :) O günden beri artık hiç şaşırmıyorum.

Motosikleti
Hero Dash 125
Töbe yarabbim, e-devlet karayolları HGS dışında nereden alıyor veriyi sanki? Delilik ya.

Yukarıda belirtmiş olduğum hatalı işlemi düzelttirmek için sırasıyla HGS Müşteri Hizmetlerini aradık, dediler ki Karayolları Müşteri Hizmetlerini arayın. Karayolları Müşteri Hizmetlerini aradık, dediler ki burası özel otoyol. Kuzey Ege Otoyolu Müşteri Hizmetleri'ni arayın. En sonunda 3. aramış olduğumuz yer olan Kuzey Ege Otoyolu Müş.Hiz. sorunumuzu düzeltti. :pr::pr:

İnsan doğru yere ulaşabilmek için o kadar çabalıyor ki, yemişim parasını diyorsunuz. Telefonda otomatik yönlendirmeleri tuşlarken geçen vakit ve müşteri hizmetlerine derdinizi anlatmaya çalışırken geçen vakit enerjinizi alıyor.

Üçün beşin hesabını yapmayın ne görüyorsanız ödeyin gitsin.

Sonra da ödemediğim vergilere mahsup ediyorum deyip vicdanınızı rahatlatın. :mrgreen:

Ödediğimiz vergininde vergisini ödüyoruz hep beraber üstad vicdanımız rahat , üçe beşe bakma demişsin ben ayda min 35-40 defa geçiyorum böyle giderse karayolları sadece yollara değil banada döşeyecek :D

Motosikleti
DUKE 250
Yukarıda belirtmiş olduğum hatalı işlemi düzelttirmek için sırasıyla HGS Müşteri Hizmetlerini aradık, dediler ki Karayolları Müşteri Hizmetlerini arayın. Karayolları Müşteri Hizmetlerini aradık, dediler ki burası özel otoyol. Kuzey Ege Otoyolu Müşteri Hizmetleri'ni arayın. En sonunda 3. aramış olduğumuz yer olan Kuzey Ege Otoyolu Müş.Hiz. sorunumuzu düzeltti. :pr::pr:

İnsan doğru yere ulaşabilmek için o kadar çabalıyor ki, yemişim parasını diyorsunuz. Telefonda otomatik yönlendirmeleri tuşlarken geçen vakit ve müşteri hizmetlerine derdinizi anlatmaya çalışırken geçen vakit enerjinizi alıyor.

benzer bir durum benim otomobilimde var, eski aracımla bir defa kuzey marmara otoyolunu kullanmıştım,
araçta takılı hgs olmasına rağmen çekmemiş, plakaya tanımlı hgs de var, normalde geçiş esnasında hgs okumasa bile plakaya tanımlı olandan düşmesi gerekiyor, ama ödenmemiş borç olarak karşıma çıkıyor 2 yıldır.
yaklaşık 7 8 farklı numarayı arayıp aynı dertleri anlata anlata yoruldum, en son vazgeçtim bıraktım, 1 sene daha geçti üzerinden halen aynı şekil görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar