trafik cezamı nereye ödeyebilirim yardım

selam 1 ay önce motorumu baglamışlardı ehliyetim olmadıgı için ve motorumu aldım ve bana 750 milyon ceza kestiler evlat acısı gibi her güne 25ytl 30x25=750ytl 15 gün içinde ödersem 550ytl oldugunu söylediler ve ben ödemek için üsküdar vergi dairesine gittim ve bana buradan ödeyemiyecegimi söylediler.bu cezayı nereye ödiyecegim.Bu cezanı aslı şu normalde 1 ay hapis cezası var ve mahkeme bunu para cezasına çeviriyor her gün için 25ytl.yardım bekliyorum

hocam eğer elinizde trafiğin kestiği tutanak var ise, yolda durdurduğunuz herhangi bir trafik polisine bile ödeyebilirsiniz bildiğim kadarı ile. Bunun haricinde bir çok banka internet şubelerinden trafik cezası tahsilatları yapıyor ama bu arada itiraf etmeliyim ki taksitle trafik cezası ödenmesi konusunu ilk defa duydum

Selamlar, Sevgiler
Levent Vardar
yolaselam.com

Süper Moderatör (BBRR)
cezalar vergi dairesine yatıyo diye biliyorum ...vaybe ne sürücüyüm ...en son 3 yıl önce kırmızı ışıktan yemiştim

Mersin İl Temsilcisi
YOLDAKİ BİR trafik polisine sorabilirsin. yaa, ben de az önce sarıdan kırmızıya dönüşürken geçtim ama kırmızısı fazlaydı. kavşakta da bi ekip otosu vardı. meraktayım valla. nasıl olucak bu? cezayı durdurup kesmezlerse yazılıp yazılmadığını nasıl öğrenicez? bilen var mı?

izah ettiginiz şekliyle bu para ceza degil sanırım park ücreti
sizden isteyen makam ödüyeceginiz yeri de söyler!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bankalar alıyorlar bir keresinde Ziraat Bankası'na yatırdığımı biliyorum.Başka bankalar da alıyorlar ama hangileri alır hangileri almaz net bilemiyorum.Bankalara gidip sorarsan sorunu çözersin.

Taşıtlara bakan vergi daireleri farklı oluyor oradan yatıracaksın. Öreneğin Ankara da Yeğenbey vergi dairesi bu işe bakıyor. Ancak online sisteme geçen vergi dairelerinden de alabilirler. İstanbulun tamamı kayıtlı olmayabilir nede olas trafiğe kayıtlı araç sayısı en fazla olan şehir. Üsküdar vergi dairesindeki çalışkan memurlar da zahmet edip şuraya git diyememişler.

Kadıköy Vergi Dairesinin yan sokağında (Sümerbank'ın yanı) Taşıtlar vergi dairesi var. Orası alıyor.

selam 1 ay önce motorumu baglamışlardı ehliyetim olmadıgı için ve motorumu aldım ve bana 750 milyon ceza kestiler evlat acısı gibi her güne 25ytl 30x25=750ytl 15 gün içinde ödersem 550ytl oldugunu söylediler ve ben ödemek için üsküdar vergi dairesine gittim ve bana buradan ödeyemiyecegimi söylediler.bu cezayı nereye ödiyecegim.Bu cezanı aslı şu normalde 1 ay hapis cezası var ve mahkeme bunu para cezasına çeviriyor her gün için 25ytl.yardım bekliyorum

Hangi vergi dairesine bağlıysan ; ya da aracın hangi vergi dairesine kayıtlıysa , oraya yatırabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar