SwehSs kullanıcısının son içeriği

1. S

2 zamanlı cross önerisi

Merhabalar, Harley Davidson kullanıcısıyım tarz değişikliğine gitmek istiyorum ve içimde hep deneyimlemek istediğim Cross' a yönelmek istiyorum, motorumu sattıktan sonra ekipmanlar hariç 300 BİN TL gibi bir bütçe olacak, niyetim 2 zamanlı bir cross almak daha önce kullandım ve deneyimim var...
  2. S

Motosiklet beygir gücünü değiştirip ruhsata işlemek

2 yıl beklemek var 2 yıl tasarruf etmek var, ben olaya o gözle bakıyorum, mesajı yazdıktan sonra zaten ruhsatta ve sistemde A2 ye uyumlu bir iron883 buldum :D bugünde üstüme aldım motoru
  3. S

Motosiklet beygir gücünü değiştirip ruhsata işlemek

Merhabalar Hocam, 2 Gündür bende araştırma işindeyim konunun, öncelikle bu motor dyno da A2 ye uygun şekilde veriler çıkartıyor bunda Harley servisi dahil herkes hemfikir, peki burda nasıl yol izlenmeli ? Dyno sonucu alınıp Bayii ye gidilmeli ardından bayii den yazılım atılmalı ve A2 ye uygun...
  4. S

Mont Önerisi

Bursada yaşıyorum hocam, montun içine kısa yollu giyiyorum zaten kollardan hava aldığı için püfür püfür içine hava alıyor beni rahatsız etmiyor, normalde oturduğum yerde terleyen insanım,
  5. S

Burun Estetiği Hk.

Ne demek hocam, ama yerinizde olsam uzun bir süre motora ara verirdim sen düzgün kullanırsın yolunda gidersin dangalağın biri gelir sana vurur al sonra yine başına bela yine geçir operasyon.. tabi bu yolda yürürken düşüp aynısının başına gelmeside muhtemel ama demek istediğimi anlamışsınızdır...
  6. S

Burun Estetiği Hk.

Evet benzer bir örnek de ben vereyim, trapez yırtığı sonucu vücudumu zorlamaya devam ettim ( aynı zamanda belimde fıtık kayma, sağ bacak meniskus ezilmesi var) halbuki 3-4 ay yatıp dinlenseydim şuan halen spor yapabiliyor yada normal aktivitelerime devam edebiliyor olacaktım, artık ömür boyu...
  7. S

Mont Önerisi

Hayır hocam yakmıyor, çok garip ama içerisindeki termalini çıkardığım zaman içi gayette püfür püfür esiyor zaten yazın kısa kollu üstüne montu giydiğim için aman aman birşey olmuyor, önünüde hafif açtıktan sonra rüzgarında etkisiyle içeriye giren o rüzgar muhteşem :D 1736165703 Ama benim ter...
  8. S

Yolda Tartıştığı Otomobil Sürücüsünü Öldüren Motosiklet Sürücüsü..

Bursadaki olayın en komik durumu da ne biliyor musun :) hemen yan sokakta en az 5 ekip arabası arkalarındada polisler de var aynı zamanda güvenlik onları da geçtim bir sürü ayırabilecek genç var ama kimse sesini çıkarmıyor hadi gençleri anladım ama durup salak gibi izlemek ne? koy tekmeyi adam...
  9. S

Dragstar 650 ile Harley 1200 bloğunu swaplamak

yasal olarak yapamayacağımızı zaten biliyoruz :) tüvtürkü falan es geçelim, bloğu aldık diyelim motorda çekme belgeli keyfi olarak yapalım varsayalım :) dragstar 650 şaftlı motor harley1200 ler kayışlı vs. aklımda çok sorular var elektrik elektronik takımlarını da aldıktan sonra beyin dahil...
  10. S

-12 derece sürüs yapan varmı ?

Şu anda kullanmış olduğum virago 125 i alırken yaklaşık -10 larda gitmiştim kütahyanın tavşanlı ilçesinden birde :) bilen bilir yolların ne kadar bozuk olduğunu ( domaniç üzeri ) bozuk motorla oradan çıkmam 1.5-2 saat sürmüştü, inegöle girdiğimde güneş gören ellerim artık dua ediyordu bir...
  11. S

Mont Önerisi

Yaklaşık 1.5 sene sonra konuyu hortlatıyorum, 4rider ın circuit dana derisi ceketini aldım, yazında kullanmaktayım halen ve aşırı memnunum öneririm herkese
  12. S

Dragstar 650 ile Harley 1200 bloğunu swaplamak

Merhabalar iyi forumlar, Aklımda bir proje var ve 1 senedir acayip kafayı takmış durumdayım :) kendimi bildim bileli Harley hastasıyım önümüzdeki aylarda Dragstar 650 almayı planlıyorum biliyorsunuz ki Harley-Davidson en düşük CC sini bile A ehliyeti ile kullanabiliyoruz, şimdi sorum şu...
  13. S

Mont Önerisi

Merhaba iyi forumlar. Bobber motorum var hem yaz hem kışın giyebileceğim rüzgara karşı dirençli üşütmeyecek bir mont arıyorum bütçem 10k aynı zamanda motorun üstündede sırıtmıcak güzel duracak bir şey arıyorum önerileriniz var mı?
  14. S

Kuba Superlight 125 Ön Amortisör Keçesi Ve CC Yükseltme

Merhaba iyi forumlar. Benim bir sorum var yeterli cevap bulamadığımdan buraya konu açmam daha iyi olur diye düşündüm. 2023 model Kuba Superlight 125 sahibiyim 200cc yükseltmek istiyorum fakat enjeksiyonlu model olduğundan aynı zamanda beyin 200cc beyin lazım nereden bulabilirim Bursa'da...

Yeni mesajlar