Dragstar 650 ile Harley 1200 bloğunu swaplamak

Merhabalar iyi forumlar,

Aklımda bir proje var ve 1 senedir acayip kafayı takmış durumdayım :) kendimi bildim bileli Harley hastasıyım önümüzdeki aylarda Dragstar 650 almayı planlıyorum biliyorsunuz ki Harley-Davidson en düşük CC sini bile A ehliyeti ile kullanabiliyoruz, şimdi sorum şu:

Yurtdışında Harley bloklarının fiyatlarına baktım ve gerçekten aşırı ucuz 60-70 bantlarında temiz 1200cc olanları ben motoru sürerek yurtdışına çıkarsam gideceğim heryerde tanıdıklarım var harley bloğu ile swaplasam şaşeyi güçlendirmek dışında başka yapacağım neler var, şu şu parçaları da değişecek diyeceğiniz? şaft boylarıdır vs. sıkıntı olur mu?

Motosikleti
cbf 150
:)))) TüvTürk? biraz daha araştırma yap bence. ama eğer araştırma yapmak istemezsen net cevap verim. Yapamazsın yasal olarak.

:)))) TüvTürk? biraz daha araştırma yap bence. ama eğer araştırma yapmak istemezsen net cevap verim. Yapamazsın yasal olarak.
yasal olarak yapamayacağımızı zaten biliyoruz :) tüvtürkü falan es geçelim, bloğu aldık diyelim motorda çekme belgeli keyfi olarak yapalım varsayalım :) dragstar 650 şaftlı motor harley1200 ler kayışlı vs. aklımda çok sorular var elektrik elektronik takımlarını da aldıktan sonra beyin dahil, aklımdaki tek soru şaft kayış derdi şaşeyi de güçlendirmem gerekecek çünkü, kaldıracağını sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak araştırma da yaptım ama net kafamda birşey oluşmadığı için buraya konu açma ihtiyacı duydum, bilgin varsa güncellersen sevinirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar