Mont Önerisi

Merhaba iyi forumlar. Bobber motorum var hem yaz hem kışın giyebileceğim rüzgara karşı dirençli üşütmeyecek bir mont arıyorum bütçem 10k aynı zamanda motorun üstündede sırıtmıcak güzel duracak bir şey arıyorum önerileriniz var mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Var. Rahat sıçabileceğin bir şey olsun.:bounce:
montla_sic_umut_sarikaya.jpg

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bobber kullanıyorsanız deri mont bence sizin imaja daha uygun. Öyle fik fik hörgüçlü, dar kesim yarış montları değil de daha klasik montları tercih edebilirsiniz. Gerçi deri montla kışın üşümeme işini çözseniz bile yazın terlememe işini çözemezsiniz. 10.000 TL toplam bütçe için size yerli üretim 2 farklı mont linki vereyim. Siz yine de araştırın.

https://riderdenim.com/tunga-deri-motosiklet-montu

https://riderdenim.com/efil-file-motosiklet-montu
Yaklaşık 1.5 sene sonra konuyu hortlatıyorum, 4rider ın circuit dana derisi ceketini aldım, yazında kullanmaktayım halen ve aşırı memnunum öneririm herkese

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Yaklaşık 1.5 sene sonra konuyu hortlatıyorum, 4rider ın circuit dana derisi ceketini aldım, yazında kullanmaktayım halen ve aşırı memnunum öneririm herkese
Link de ekleseniz kolay bulurduk. :)

Deri mont olduğu için soruyorum, yazın yakmıyor mu? Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bobber kullanıyorsanız deri mont bence sizin imaja daha uygun. Öyle fik fik hörgüçlü, dar kesim yarış montları değil de daha klasik montları tercih edebilirsiniz. Gerçi deri montla kışın üşümeme işini çözseniz bile yazın terlememe işini çözemezsiniz. 10.000 TL toplam bütçe için size yerli üretim 2 farklı mont linki vereyim. Siz yine de araştırın.

https://riderdenim.com/tunga-deri-motosiklet-montu

https://riderdenim.com/efil-file-motosiklet-montu
Riderdenim efil modelini kullanıdınız mı? Korumaları yumuşak mı? Korumaları sert olan montlar pek rahat gelmiyor bana. Seesmart benzeri korumalar çok konforlu oluyor da

Deri mont olduğu için soruyorum, yazın yakmıyor mu? Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Riderdenim efil modelini kullanıdınız mı? Korumaları yumuşak mı? Korumaları sert olan montlar pek rahat gelmiyor bana. Seesmart benzeri korumalar çok konforlu oluyor da
Hayır hocam yakmıyor, çok garip ama içerisindeki termalini çıkardığım zaman içi gayette püfür püfür esiyor zaten yazın kısa kollu üstüne montu giydiğim için aman aman birşey olmuyor, önünüde hafif açtıktan sonra rüzgarında etkisiyle içeriye giren o rüzgar muhteşem :D

Hayır hocam yakmıyor, çok garip ama içerisindeki termalini çıkardığım zaman içi gayette püfür püfür esiyor zaten yazın kısa kollu üstüne montu giydiğim için aman aman birşey olmuyor, önünüde hafif açtıktan sonra rüzgarında etkisiyle içeriye giren o rüzgar muhteşem :D
Ama benim ter bezlerimle a kişisininki asla bir değil bende o kadar terleme yapmazken sizde hamam etkisi de yapabilir..

Link de ekleseniz kolay bulurduk. :)
Çok pardon bırakıyorum linkini :) ben motomaxten almıştım ama siz tabi kampanyalı başka yerleride tercih edebilirsiniz

Ama benim ter bezlerimle a kişisininki asla bir değil bende o kadar terleme yapmazken sizde hamam etkisi de yapabilir..

Çok pardon bırakıyorum linkini :) ben motomaxten almıştım ama siz tabi kampanyalı başka yerleride tercih edebilirsiniz

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Deri olmasına rağmen yaz performansı ilgimi çekti doğrusu. Mont alma arifesindeyimde :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Efil file mont kullanan biri olarak evet yazın rahat ama montun siyah kumaş rengi bir kaç yıkamada ağardı. Ben bu montla kaza yaptığımda yere düşer düşmez korumanın yer aldığı cep ve üst kısım yırtıldı ki çok hızlı sürüklenmedim. Bu montta en kıl olduğum kısım yakası, yakasında bir tuhaflık var, iyi oturmuyor.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Deri olmasına rağmen yaz performansı ilgimi çekti doğrusu. Mont alma arifesindeyimde :)
Bursada yaşıyorum hocam, montun içine kısa yollu giyiyorum zaten kollardan hava aldığı için püfür püfür içine hava alıyor beni rahatsız etmiyor, normalde oturduğum yerde terleyen insanım,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar