Yaklaşık 1.5 sene sonra konuyu hortlatıyorum, 4rider ın circuit dana derisi ceketini aldım, yazında kullanmaktayım halen ve aşırı memnunum öneririm herkeseBobber kullanıyorsanız deri mont bence sizin imaja daha uygun. Öyle fik fik hörgüçlü, dar kesim yarış montları değil de daha klasik montları tercih edebilirsiniz. Gerçi deri montla kışın üşümeme işini çözseniz bile yazın terlememe işini çözemezsiniz. 10.000 TL toplam bütçe için size yerli üretim 2 farklı mont linki vereyim. Siz yine de araştırın.
https://riderdenim.com/tunga-deri-motosiklet-montu
https://riderdenim.com/efil-file-motosiklet-montu
Link de ekleseniz kolay bulurduk.Yaklaşık 1.5 sene sonra konuyu hortlatıyorum, 4rider ın circuit dana derisi ceketini aldım, yazında kullanmaktayım halen ve aşırı memnunum öneririm herkese
Deri mont olduğu için soruyorum, yazın yakmıyor mu? Hangi şehirde yaşıyorsunuz?Yaklaşık 1.5 sene sonra konuyu hortlatıyorum, 4rider ın circuit dana derisi ceketini aldım, yazında kullanmaktayım halen ve aşırı memnunum öneririm herkese
Riderdenim efil modelini kullanıdınız mı? Korumaları yumuşak mı? Korumaları sert olan montlar pek rahat gelmiyor bana. Seesmart benzeri korumalar çok konforlu oluyor daBobber kullanıyorsanız deri mont bence sizin imaja daha uygun. Öyle fik fik hörgüçlü, dar kesim yarış montları değil de daha klasik montları tercih edebilirsiniz. Gerçi deri montla kışın üşümeme işini çözseniz bile yazın terlememe işini çözemezsiniz. 10.000 TL toplam bütçe için size yerli üretim 2 farklı mont linki vereyim. Siz yine de araştırın.
https://riderdenim.com/tunga-deri-motosiklet-montu
https://riderdenim.com/efil-file-motosiklet-montu
Hayır hocam yakmıyor, çok garip ama içerisindeki termalini çıkardığım zaman içi gayette püfür püfür esiyor zaten yazın kısa kollu üstüne montu giydiğim için aman aman birşey olmuyor, önünüde hafif açtıktan sonra rüzgarında etkisiyle içeriye giren o rüzgar muhteşemDeri mont olduğu için soruyorum, yazın yakmıyor mu? Hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Riderdenim efil modelini kullanıdınız mı? Korumaları yumuşak mı? Korumaları sert olan montlar pek rahat gelmiyor bana. Seesmart benzeri korumalar çok konforlu oluyor da
Ama benim ter bezlerimle a kişisininki asla bir değil bende o kadar terleme yapmazken sizde hamam etkisi de yapabilir..Hayır hocam yakmıyor, çok garip ama içerisindeki termalini çıkardığım zaman içi gayette püfür püfür esiyor zaten yazın kısa kollu üstüne montu giydiğim için aman aman birşey olmuyor, önünüde hafif açtıktan sonra rüzgarında etkisiyle içeriye giren o rüzgar muhteşem![]()
Çok pardon bırakıyorum linkiniLink de ekleseniz kolay bulurduk.![]()
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Deri olmasına rağmen yaz performansı ilgimi çekti doğrusu. Mont alma arifesindeyimdeHayır hocam yakmıyor, çok garip ama içerisindeki termalini çıkardığım zaman içi gayette püfür püfür esiyor zaten yazın kısa kollu üstüne montu giydiğim için aman aman birşey olmuyor, önünüde hafif açtıktan sonra rüzgarında etkisiyle içeriye giren o rüzgar muhteşem
Ama benim ter bezlerimle a kişisininki asla bir değil bende o kadar terleme yapmazken sizde hamam etkisi de yapabilir..
Çok pardon bırakıyorum linkiniben motomaxten almıştım ama siz tabi kampanyalı başka yerleride tercih edebilirsiniz
![]()
4Riders Circuit Dana Derisi Korumalı Motosiklet Montu Siyah Fiyatı ve Özellikleri
4Riders Circuit Dana Derisi Korumalı Motosiklet Montu Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Deri Montlarwww.motomax.com.tr
Riderdenim efil modelini kullanıdınız mı? Korumaları yumuşak mı? Korumaları sert olan montlar pek rahat gelmiyor bana. Seesmart benzeri korumalar çok konforlu oluyor da
Bursada yaşıyorum hocam, montun içine kısa yollu giyiyorum zaten kollardan hava aldığı için püfür püfür içine hava alıyor beni rahatsız etmiyor, normalde oturduğum yerde terleyen insanım,Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Deri olmasına rağmen yaz performansı ilgimi çekti doğrusu. Mont alma arifesindeyimde![]()