Burun Estetiği Hk.

Ben kırık kaval kemiğinin üstünde yürüdüm 6 ay yatalak 2 sene sürüyerek yürüdüm nokta...
Artistlik yapmasam 3 ay sonra koşacaktım.
Evet benzer bir örnek de ben vereyim, trapez yırtığı sonucu vücudumu zorlamaya devam ettim ( aynı zamanda belimde fıtık kayma, sağ bacak meniskus ezilmesi var) halbuki 3-4 ay yatıp dinlenseydim şuan halen spor yapabiliyor yada normal aktivitelerime devam edebiliyor olacaktım, artık ömür boyu veya uzun bir süre ağırlık kaldırabileceğimi de düşünmüyorum o yüzden en mantıklı olacak şey bu süre zarfında dinlenip vücudun tamamen toparladıktan sonra motor kullanmaya devam etmek olur.. geçmiş olsun
Evet şuan da hala tıkanıyo ama bu suya sıktığım sıvıyı burnuma sıkıp sümkürünce parmagimin yarısı kalınlıgında bir şeyler çıkıyo (sümük değil :D) sonrasında baya rahat nefes alıyorum.

Evet benzer bir örnek de ben vereyim, trapez yırtığı sonucu vücudumu zorlamaya devam ettim ( aynı zamanda belimde fıtık kayma, sağ bacak meniskus ezilmesi var) halbuki 3-4 ay yatıp dinlenseydim şuan halen spor yapabiliyor yada normal aktivitelerime devam edebiliyor olacaktım, artık ömür boyu veya uzun bir süre ağırlık kaldırabileceğimi de düşünmüyorum o yüzden en mantıklı olacak şey bu süre zarfında dinlenip vücudun tamamen toparladıktan sonra motor kullanmaya devam etmek olur.. geçmiş olsun
Şuanlık sıkıntı yok kaskımın boyun kısmında olan süngerli şeyi çıkartıp burnuma veya burun çevreme herhangi bir baskı oluşmadan rahatlıkla kask takabiliyorum , teşekkürler önerin için.

Şuanlık sıkıntı yok kaskımın boyun kısmında olan süngerli şeyi çıkartıp burnuma veya burun çevreme herhangi bir baskı oluşmadan rahatlıkla kask takabiliyorum , teşekkürler önerin için.
Ne demek hocam, ama yerinizde olsam uzun bir süre motora ara verirdim sen düzgün kullanırsın yolunda gidersin dangalağın biri gelir sana vurur al sonra yine başına bela yine geçir operasyon.. tabi bu yolda yürürken düşüp aynısının başına gelmeside muhtemel ama demek istediğimi anlamışsınızdır, geçmiş olsun iyi forumlar..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Burnunuz tıkanıyorsa size basit bir yöntem söyleyeyim, epey işe yarıyor. Parmağınızla burnunuzun bir yanına bastırıp tıkayın, açık olan burnunuzla derin bir nefes çekin, içinizde tutun ve nefes aldığınız kısmı parmağınızla yandan tıkayıp önceden tıkadığınız kısmı açın ve nefes verin. Böyle böyle 5-10 defa yaptığınızda burnunuz açılacaktır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet şuan da hala tıkanıyo ama bu suya sıktığım sıvıyı burnuma sıkıp sümkürünce parmagimin yarısı kalınlıgında bir şeyler çıkıyo (sümük değil :D) sonrasında baya rahat nefes alıyorum.
bilirim afedersin ama döl gibi bişey,zamanla geçiyor korkulacak bir şey değil sürekli burun içini nemli tut

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar