Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mondial 150 mash motorumuz her 300 km de 1 beyaz duman atıp içindeki yaği içmeye başlıyor. Her seferinde gidip tekrar silindir takımını değiştiriyoruz.
Motor çok kumlu yerlerde kullanılıyor arkadaşlar sorun bu mudur? :jocolor::jocolor:
Bu ne arkadaşlar? Kışın bodrumda kaldı motor çıkarıp yıkıyayım dedim ama şu izler geçmiyor? Nedir bunlar fikri olan var mı? Masıl geçicekler? Motor daha 1 yıllık bile değil.
Arkadaşlar artçımla beraber 200 kg varızdır. yaklaşık 30 derecelik çook dik 20 30 metrelik yokuşu sıfırdan hızlanarak motoru zorlaya zorlaya çıktık. Motor pcx 150, motorun herhangi bir yerine zarar vermiş miyimdir?
Merhaba arkadaşlar. iphone 6 64 gb cep telefonum bugün motordan düştü ve pert oldu. 1100 liraya sıfırı ile değiştiricem. Şimdi sorum şu; acaba aldığım sıfırı direk satıp üstüne 500 civarı koyup 6s mi alsam? Ne diyorsunuz :mrgreen:
Motor şu ana kadar 5 defa rektefiye oldu. Hepsine ortalama 400 er TL verdik. Hepsinde de sorun yağ yakmasıydı.
En son segman piston değişiminden sonra motor gayet iyiydi. Ama bugün bir baktık motorun içinde bir gram yağ kalmamış ve bu halde 200 kilo yükle 4 km yok gittik. Fark ettiğimizde de iş...
Kaskım ff351 arkadaşlar. Okuduğum yorumlar çok iç açıcı değil. Eldiven ve dizliğim var ama ff351 i değiştirip kaliteli kask mı alayım yoksa Kaliteli bir mont mu alayım karar veremedim. Bütçem 650₺ civarı. Ne dersiniz arkadaşlar :mrgreen:
Herkese iyi bayramlar bu arada :)
scooterda son gaz gitmek sorun olur mu arkadaşlar? 80 den sonra titreme başlıyor ama 110 a kadar çıkıyorum. Sorun olur mu bu hızda 1 saat kadar seyir mesela?
Motoru alalı 3 gün oldu ama bugün evin önünden döndürürken evin yanındaki boruya sürttü motorun önü. İçin yandı resmen :mrgreen: böyle bir şeyi nasıl çözeriz tecrübesi olan?
Merhabalar arkadaşlar. Honda pcx aldım yakın zamanda. Aldığım Honda bayisinde ki adam "bu motorlarda rodaj olayı yok, sadece Türk insanı çok rodaj meraklısı bizde 500'e kadar 70'i geçmeyin diyoruz" dedi. Bende bu gaza güvenip artçımla 50 60 km gittim aşırı zorlamadım aslında motoru ama kurt...
Merhabalar arkadaşlar. Aşağı yukarı hepiniz konularımı görmüştür şu motorumu alsam, bunu mu alsam vs diye. Bugün sonunda motorumu aldım!
Motorum 2016 model Honda PCX arkadaşlar :mrgreen:
Buyrun 1 2 fotoğraf :mrgreen: