Branda çizer mi?

Merhaba arkadaşlar, yeni branda aldım MTS marka ama kullanıp kullanmamakta çok kararsız kaldım. Siz kullanıyor musunuz? Çizer mi motosikleti?

Mts dikişleri sıkıntılı biraz, rüzgarda falan belki çizer. Ama o çizikler zaten yıkamada da oluyor. içi miflonlu ve dikişsiz olanlar cizmez.

Bırakın şununla muhatap olmayı arkadaşlar. Bu çocuğun işi yok, gücü yok, sürekli olarak konu açıp abuk subuk tartışmalar yaratıyor. Güya tıpta okuyor ama ne biçim tıpsa hiç ders yok, hayatının yarısını mazarratlık peşinde harcayabiliyor. Açın hesabını, bakın bakalım hangi konuları açmış. Haziran başından bu yana 33 yeni konusu var, herhalde onun iki katı da maydanoz olduğu konu var. Uğraşmaya değmez, tabii eğer ilgi alanınız psikiyatri değilse...

Bırakın şununla muhatap olmayı arkadaşlar. Bu çocuğun işi yok, gücü yok, sürekli olarak konu açıp abuk subuk tartışmalar yaratıyor. Güya tıpta okuyor ama ne biçim tıpsa hiç ders yok, hayatının yarısını mazarratlık peşinde harcayabiliyor. Açın hesabını, bakın bakalım hangi konuları açmış. Haziran başından bu yana 33 yeni konusu var, herhalde onun iki katı da maydanoz olduğu konu var. Uğraşmaya değmez, tabii eğer ilgi alanınız psikiyatri değilse...
Samo tıp okuyosa ben de astronotum ula :queen:

nerelere sorayım nasıl edeyim aklıma geliyor soruyorum hocam. zaten gün içinde max 10 konu açılıyor, benle birlikte hem çeşitlilik olmuş oluyor, hem çok az daha canlanmış oluyor :mrgreen:

ayrıca sınavlar biteli 1 ayı geçti açıkcası :mrgreen:

Branda çizer, kedi çizer, çoluk, çocuk çizer, arabalar park ederken çizer ve hatta motoru devirir ve hatta branda yırtılır. Kısacası kafaya takılacak şeyler değil ::xrock::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar