- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar, yeni branda aldım MTS marka ama kullanıp kullanmamakta çok kararsız kaldım. Siz kullanıyor musunuz? Çizer mi motosikleti?
Samo tıp okuyosa ben de astronotum ula :queen:Bırakın şununla muhatap olmayı arkadaşlar. Bu çocuğun işi yok, gücü yok, sürekli olarak konu açıp abuk subuk tartışmalar yaratıyor. Güya tıpta okuyor ama ne biçim tıpsa hiç ders yok, hayatının yarısını mazarratlık peşinde harcayabiliyor. Açın hesabını, bakın bakalım hangi konuları açmış. Haziran başından bu yana 33 yeni konusu var, herhalde onun iki katı da maydanoz olduğu konu var. Uğraşmaya değmez, tabii eğer ilgi alanınız psikiyatri değilse...
Bırakın şununla muhatap olmayı arkadaşlar. Bu çocuğun işi yok, gücü yok, sürekli olarak konu açıp abuk subuk tartışmalar yaratıyor. Güya tıpta okuyor ama ne biçim tıpsa hiç ders yok, hayatının yarısını mazarratlık peşinde harcayabiliyor. Açın hesabını, bakın bakalım hangi konuları açmış. Haziran başından bu yana 33 yeni konusu var, herhalde onun iki katı da maydanoz olduğu konu var. Uğraşmaya değmez, tabii eğer ilgi alanınız psikiyatri değilse...