Siz olsanız ne yaparsınız?? :)

Merhaba arkadaşlar. iphone 6 64 gb cep telefonum bugün motordan düştü ve pert oldu. 1100 liraya sıfırı ile değiştiricem. Şimdi sorum şu; acaba aldığım sıfırı direk satıp üstüne 500 civarı koyup 6s mi alsam? Ne diyorsunuz :mrgreen:

Iphone 6S biraz daha hızlı işlemciye sahip sanırım. Geleceği daha parlak bi telefon. Hangi Iphone'u alırsan al Plus versiyon olmasın VR gözlüklere uyumlu değil kocaman ekranlı Iphone'lar. Ben de VR uyumlu bir mobil oyun yapıyorum bu arada. Bitmeye baya yakın sayılır. Bu hafta harikalar yaratırsam bitebilir. Bitsin de artık yoruldum tatile çıkıcam :cherry:

iPhone 7 çıkmasına az kaldı , bu durumda 6s almış olsanızda 2 ay sonra herkes ölü fiyatlar verecek ...

Bana kalırsa var olan modeli kullanmaya devam edin ...

Hayırlı Geceler

iPhone 7 çıkmasına az kaldı , bu durumda 6s almış olsanızda 2 ay sonra herkes ölü fiyatlar verecek ...

Bana kalırsa var olan modeli kullanmaya devam edin ...

Hayırlı Geceler
Iphone 7'nin kulaklık girişi yok. İnsanların Iphone 6-6S den vazgeçmesi kolay olmayacak.

kablolu kulaklık devri fazla bile sürdü.. bluetooth kulaklıklar var artık, ona alıştırıcaklar demek ki
Bluetooth kulaklık almak mesele değil Iphone'ların bataryası hâla çok kötü. 3-4 saat 4G'de takılsam telefonun şarjı bitiyo. Oyunda maksimum 2 saat. Bluetooth Low Energy bile olsa kulaklığı telefona takıp müzik dinlemekten fazla şarj yiyecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar