Stanbul kullanıcısının son içeriği

1. S

Honda CBF 150 2015

Marka: Honda Model: CBF 150 KM: 17000 Renk: Siyah Fiyat: 7800 Açıklama:Kurye motoru değildir motorun sadece sağ kısmında küçük çizik vardır önemli birşey degil yağ olarak sadece Castrol power 1 API SN kullandım muayenesi 21.04.2021 e kadardır İl/ilçe: İstanbul / Beylikdüzü İletişim: SATILDI...
  2. S

Stop ettim hala titriyor :)

Arkadaşlar 1 ay önce Tekirdağ Çorludan 3000 km de hero dash aldım sorun şu motoru kapalı otoparka çektim kontağı kapattım 20 saniye de bir motorun içinde birşey titreşim sesi veriyor hiç şaşmıyor 5 dakika falan titredi sonra sustu abi hero dash ne kadar teknolojik bir motor olabilir ki uyarı...
  3. S

Mc donalds'da kuryelik

Arkadaşlar yerine gore değişir mi bilmiyorum ama mc donalds da kuryelik berbat gireli 2 haftaya yakın olacak hala kask yok bi kask verdiler camı yok kafada durmuyor yagmurluklar berbat su alıyormuş 30 liralık elcik getiremedi koskoca mc donalds kısacası bana gore değilmiş burasi bırakıyorum...
  4. S

Ayna sıkıntısı

Iki tane ayna aldım ikiside düz diş civata ile takılıyor ama benim ayna yuvası biri ters diş ters diş civatayı nerden bulurum ?
  5. S

Az önce alkollü sürücü Avcılar da evin içine girdi

https://youtu.be/zuBeQNfHCWg
  6. S

Spacy ısınınca böyle ses çıkarıyor neden ?

https://youtu.be/dOw4vAPHskM Sürekli tıkır tıkır tıkır bi ses var
  7. S

Bu motorlu polisler bizde olsa ?

8. S

Bayram Arefesi hayatını kaybeden kurye

Viaport ta bir fastfood firmasında çalışan sercan çetin arkadaşımız hayatını kaybetmiştir kendisine Allahtan rahmet 1.5 yasinda ki kızına ve ailesine sabırlar diliyorum.
  9. S

Kuryeliği bıraksam mı?

23 yaşındayım 7 yıldır kuryelik yapıyorum bıraksam 1900 2000 gibi maaşlar getirecek hangi isi yapabilirim şoförluk olabilir örnek sizce ?
  10. S

Karterin yalama olması

ARKADAŞLAR HONDA CB 125 E KARTER YALAMA OLDU AVCILARDA Bİ SERVİSE GİTTİM MOTORUN RESMEN AAA.... YANİ 4 GÜNDÜR MOTORSUZ GEZDİM SİNİRLERİM TEPEME ÇIKTI Bİ GİDİYORUM YAPTIK DEYİP VERİYORLAR BU SEFER MARŞ DİNAMOSU BOZULMUŞ ÜSTELİK YAĞ KAÇIRMASIDA YAPILMAMIŞ Bİ GÜN GİDİYORUM MARŞI YAPIP SİNYALİ...
  11. S

Tek Teker dişlisi ?

Honda cb 125 e için tek teker dişlisi sizce nasıl olur yani 52 falan taktırsam 2 inci viteste alırmıyım tekere ? Deneyenler varsa cevap yazsın lütfen teşekkürler...
  12. S

Honda cb 125 e 200 cc yaptırmak istiyorum

Motor sağlamlık yönünden iyide gitmiyor Sizce 200 cc yaptırsam çok mu gelir abi motor çok rüzgar alıyo gitmiyo bi sollamaya çıkıyorum küfür ediyorum kafayı yicem yetmiyo artık 200 yaptırsam krankta bi sorun yapar mı yada 150 mi yaptırsam gerçi 200 olursa daha iyi olur yakıt konusu pek sorun...
  13. S

Çorlu çıkışı kipa önü saat 13:00 civarı kaza yaptım

12.10.2014 tarihinde Çorlu çıkışında kipa nın önünde kaza yaptım sağ şeride geçerken sağ şeritte kaçla geldiği belli olmayan bi motor yandan dokunup beni düşürdü ve 10 - 15 metre sürüklendim polis çağırıcam deyince kaçtı çarpan adam plakasını da alamadım o telaşla neyse asıl söylemek istediğim...
  14. S

HONDA CB 125 E İÇİN EGZOZ VE ARKA DİŞLİ ÖNERİSİ

ARKADAŞLAR 2012 MODEL HONDA CB 125 E PERFORMANS EGZOZ VE ARKA DİŞLİ ÖNERİSİ OLAN VAR MI ACABA ?

Yeni mesajlar