Stop ettim hala titriyor :)

Arkadaşlar 1 ay önce Tekirdağ Çorludan 3000 km de hero dash aldım sorun şu motoru kapalı otoparka çektim kontağı kapattım 20 saniye de bir motorun içinde birşey titreşim sesi veriyor hiç şaşmıyor 5 dakika falan titredi sonra sustu abi hero dash ne kadar teknolojik bir motor olabilir ki uyarı gibi birşey versin bu motorda takip cihazı olabilir mi ? GPS takip cihazı titriyor olabilir mi çekmeyen yer olduğu için kafayı yicem abi bu ne böyle 😂

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İçine cin girmiştir.:santa:

Benim düet vardı bi ara ondan da geliyordu. Zaman geçti üstünden ama yakıt deposu ile alakalı bi durumdu galiba. Bi daha ki sefere gelip stop edince depo kapağını açıp dene bakalım ses gelecek mi?

Motor ısıtmadan stop edersek ses yine de çıkıyor mu? Eğer çıkmıyorsa ısınan parçaların soğurken büzüşmesi ve başka parçalara sürterek ses çıkarması sonucu oluşuyor olabilir. Benzin deposunda veya motor bloğunda kalan basınçlı hava boşaltılıyor da olabilir fakat hava boşalması olsaydı sadece 1 kere ses gelirdi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam aküyü sök birde öyle dene..elektriksel bir şey gibi..benzin pompasının sesine benziyor..kontak bozuk yada tam kapamıyor olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar