spysoldiers kullanıcısının son içeriği

1. S

Honda cbr 125

Merhaba honda cbr 125 ön fren hidroliğim , arka fren hidroliğim , soğutma suyu seviyem Hepsinin seviyesi en alt seviyeye düşmüş. Ön arka brenda balata aldım Dişli seti aldım Koruma takozu aldım Egzoz aldım Bunların tamamı için nekadar öderim acaba kazıklanmak istemiyorum ortalama bi fiyat...
  2. S

Motosikletin 8 çizmesi

Merhaba motosikletim arada bir 8 çiziyor gibi oluyor. Tekerlerimi yeni değiştirdim. (Değişmeden öncede vardı) zincirimi yeni değiştirdim. Motorcu dişlilerden kaynaklı olabilir dedi ön arka dişlide aldım. Bugün yarın taktırıcam ama bunun sebebi sizce kesin dişlidemidir. Bayır aşşağı elleri...
  3. S

Acil yardım Cbr 125 egzoz

Merhaba motorumda orjinal egzoz takılı değiştirip yeni egzozu takmak istiyorum ama alacağım egzozda boru yok . Temin edebilmiyim yoksa orjinal egzoz borusundan kesilip bunu o boruya kaynakmı yapmamız gerekiyor. Daha önce değiştirmedim bilmiyorum yardım eder misiniz. Egzoz bu alcağım. Satıcı cbr...
  4. S

Acil yağ tıpası açılımı

Merhaba cbr 125 2015 model motoruma motül7100 yağ değişimi yapıcam fakat tıpayı netarafa açacagımı bilmiyorum Saat yönünemi açıcaz yoksa tam tersinemi . 2 yönüde denedim zorlamadan açamadım.
  5. S

Bu kasklardan hangisi daha iyi

Ürün1=Mt Kask Mt Mugello Jerome Beyaz-Siyah-Yeşil Ürün 2 = KASK SMK TWISTER CAPTAIN SARI SİYAH BLUETOOTH UYUMLU Ürün 3=MT BLADE ALPHA GLOSSY GREEN BLACK WHITE Ürün 4 =Mt Kask Mt Blade Sv New Joker Gloss Pearl White Black Siyah Kask Begendiğim kaskların hepsi mt marka bu kaskların desen dışında...
  6. S

Cbr 125 Lastik Tavsiye

İstanbul yolları için lastik tavsiyesi istiyorum. Motorum cbr125 2015 Model Motorda şuan irc lastik takılı (17000km) Aklımda bu lastikler var . Sizce hangisi daha makul olur sizin önerdikleriniz nedir yazarsanız sevinirim. Mitas Sava mc25 400tl (2017seri) Mitas Sava mc50 M-racer 465tl(2017seri)...
  7. S

Cbr 125 Lastik Uyumu

Elimde bu hafta aldığım sıfır 2013 serisi 8.ay olan bitane arka teker var Pirelli 130/70-17 Raf ömrü 5 yılmış diye aldım bu arada. Şimdi asıl sorum ön tekere metzelerin motoruma uygun ebatındaki lastiğini taksam. Sorun yaşarmıyım?
  8. S

Cbr 125 (2015-2017)

Cbr 125 (2015-2017) Motoru 2.el aldim cbr 125 2015 model Motoru aldığımda 13000deydi şuan 16500kmdeyim.zincirin baklalarinin 2tanesi aşağıya ve yukariya bakiyor. Sertlesmis ve ses cikartmasina yol açıyor. Zincirin markasi d.i.d 428 vt3 bu zincir honda servisinde varmi arkadaslar fiyati nedir
  9. S

Egzoz muhafazasi boyama ve zincir tavsiyesi

Motosikletim Honda Cbr 125 (2015) Model Egzoz muhafazamda çizikler mevcut motora daha yakışıcak bi renk yapmayı düşünüyorum. Nasıl yapabilirim ne yakışır renk olarak yardımcı olabilirmisiniz. Son olarakta zincirimdeki baklalar serleşmis bazı baklalar dümdüz duracağına birisi yukari bakiyor...
  10. S

Macun cekilen depoya sticker önerisi

Merhaba gördünüz üzere ufak bi kaza sonucu depomda ufak göçük oldu. Depoyu güzelce macunlattirdim fakat orayi kapatmasi adina guzel bi sticker bulamadım. Oneride bulunabilirmisiniz. Ben simdilik boyle yaptım ama aralarda bosluklar kaldi. Depodaki alevin kesik olduguda belli oluyor bakarsaniz
  11. S

Motosiklet zinciri için ucuz yağ

Merhaba abilerim amcalarim bu konularda pek bilgim yok . Motosikletim cbr 125 oringli zincirli. Zinciri temizlemek pis yaği uzerinden almak için forumlardan okuduğum kadariyla gaz yağı temin ettim. Ama zinciri ne ile yaglayacagimi bilmediğim için sizden öneri istedim. Sizce ne ile yaglamaliyim?
  12. S

Gaz Yağı Satan Yerler Neresi?

istanbul Avrupa Yakasinda Beylikduzunde oturuyorum. Gaz Yağı lazım satan yerleri biliyormusunuz acaba. Nereye sorsam yok diyorlar
  13. S

Cbr 125 (2015) Soğuk havada basmadı

Motorum bugün soğuk havada basmadi kontagi taktiginizda normalde devkr gostergesi sona kadar gidip geri 0a indigidinde calistiriyordum ama bugun bu islem olmadi. Bana motoru soğuk havalarda nasil calistiracagimi anlatabilcek abilerim amcalarim varmi acaba. Bu antfriz cikle falan bilmiyorum hic.
  14. S

Hırsız girdi Motorum Garajda değildi O Gün

Arkadaşlar olay 1hafta önce oldu . Motorumu dairenin alt bahçesine bi oda gibi garaj yaparak icine motorumu bırakıyorum. Heryeri tahtadan ama dışarıya gelen tarafini beton . Kapısında 1tane asma kilit vardi asma kilit tutacagini yamultup kesip girmisler. Olay gunu motorum ile misafirlikteydim...
  15. S

Hırsız girdi Motorum Allahtan Garajda değildi.

Arkadaşlar olay 1hafta önce oldu . Motorumu dairenin alt bahçesine bi oda gibi garaj yaparak icine motorumu bırakıyorum. Heryeri tahtadan ama dışarıya gelen tarafini beton . Kapısında 1tane asma kilit vardi asma kilit tutacagini yamultup kesip girmisler. Olay gunu motorum ile misafirlikteydim...

Yeni mesajlar