Bu kasklardan hangisi daha iyi

Ürün1=Mt Kask Mt Mugello Jerome Beyaz-Siyah-Yeşil
Ürün 2 = KASK SMK TWISTER CAPTAIN SARI SİYAH BLUETOOTH UYUMLU
Ürün 3=MT BLADE ALPHA GLOSSY GREEN BLACK WHITE
Ürün 4 =Mt Kask Mt Blade Sv New Joker Gloss Pearl White Black Siyah Kask
Begendiğim kaskların hepsi mt marka bu kaskların desen dışında yapısal saglamlık ve rüzgar ses seviyesi olarak kullanan varmı acaba. Hangi kaskı tercih etmeliyim.

Bir çok kask kullandım ls 2 gibi sessizini görmedim. Çok ciddiyim her şey kafa şekli ve kasın üretimi ile alakalı. schuberth s2 di sanırım gecen sene 2000 tl civarına almıştım sessizdir didiler aman Allahım nolan ondan iyiydi. Shoei aldım yine gecen sene 1700 nxr serisi bir şeydi oda hem terletiyor hemde aşırı sesliydi. Shark orta yollu bir kaskım vardı ses konusunda bu iki kasktan iyidir. Yalnız küçük makinam varken aldığım ls2 kaskı büyük makinada nadire kullandığım durumlar oldu tüm kasklardan daha sessizdi. Son kaskım hjc rpha 11 di fcmoto de den aldım trde 2500 dü bana 1300 e geldi. Bu kask ise diğer kasklardan 10 kat iyiydi fakat yine ses sorunu vardı. Motorcuların dediği gibi sessiz kask yoktur iyi kulak tıkacı vardır.

Kafam m beden olmasına rağmen ls2 small dı zor giriyordu kafama ama ses yalıtımı diğerlerinden iyi geliyordu.

Dikkat: Kask alacaksanız benim yaptığım hatalara düşmeyin gecen sene 3 kask aldım bayagı takıntılıyımdır. Mutlaka carbon kask alın, hem hafif hem dayanıklı sesi ise dert etmeyin ses mutlaka olacak. ( tabi kafa şeklinize özel kask tasarlayan markayı bulup birde 1 beden düşük kask alırsanız o başka).

2 adet kaskım var benimde birisi ls2 ff352-1
Diğeri hjc turing kask. Kendime bitane düzgün kask alıp bu kaskları motoruma binmeye hak kazanan artçılarıma taktırmayı planlıyorum 😀

Senin gözüne hangisi güzel geliyorsa onu al.Desen seçmek için konu açmana gerek yoktu.

Konuyu okusan görürdün desen sormadığımı. Bknz.Begendiğim kaskların hepsi mt marka bu kaskların desen dışında yapısal saglamlık ve rüzgar ses seviyesi olarak kullanan varmı acaba. Hangi kaskı tercih etmeliyim.

Ben MT Blade SV Alpha modelini kullanıyorum. Daha önceki kaskım caberg'ti. MT blade oldukça kaliteli iç ped malzemesi ve dış boya kalitesiyle baya şık ve fiyat/performans ürünü. Açıkçası polikarbon dış kabuk malzemeli kask alınacaksa bence en iyi tercihlerden biri olabilir. Revenge modeliyle arasındaki hemen hemen tek fark Blade'de dahili güneş vizörü olması. Güneş vizörünün açma-kapama mekanizması kolay dağılabilecek bir şeye benzemiyor. Çene bağlantısı pratik biçimde çıkarılıp takılabiliyor. 100 km üzerinde bir miktar ses alıyor ama bu eski kaskıma göre daha az. Kask M beden ve kafama tam oturdu hatta yanaklardan şimdilik rahatsız etmeyecek kadar da sıkıyor. Ben tavsiye ediyorum malzeme kalitesi iyi ve şık bir kask.

Mt revenge kullaniyorum yaklasik 1 ay oldu.
Agv k3 kaskim vardi cene baglantisi bozulunca butceyi sarsmadan bir kask alayim dedim ve bunu aldim.
Mt'yi takinca agv k3un kafa yapima tam da uymadigini anladim. Mt recenge kafa yapima tam uyuyor. Rahatligi vs cok guzel.
Yalniz malesef inanilmaz gurultulu bir kask.
Belli bir suratten sonra kendi motorumun sesini duyamiyorum ruzgar sesinden.

Ha bir de vizorunun kenarlarini cift kat gibi degisik bir sey yapmislar. O kisimlarda optik kirilma oluyor ve surus esnasinda gecip gittiginiz nesneler orada kivrila kivrila yuruyor gibi oluyor.

Kask değilde rüzgarı kesmek kökten çözüm. Tur camının üzerine bir ek deflektör koydum. Kaska bırak rüzgar gelmediği gibi buğu yapıyor :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar