Hırsız girdi Motorum Garajda değildi O Gün

Arkadaşlar olay 1hafta önce oldu . Motorumu dairenin alt bahçesine bi oda gibi garaj yaparak icine motorumu bırakıyorum. Heryeri tahtadan ama dışarıya gelen tarafini beton . Kapısında 1tane asma kilit vardi asma kilit tutacagini yamultup kesip girmisler. Olay gunu motorum ile misafirlikteydim geldiigmde kilit dagilmisti.
Elimde 1 adet motor zinciri 1adet alarmli disk kilitim var . garajda 1 adet demir dolap var ona motoru zincir kilit ile baglasam. Disk alarmli takili şekilde nekadar zor olabilir acaba . bu arada garajin bitisiginde kiracı oturuyor ust katindada biz variz. Tavsiyelerinizi istiyorum abilerim amcalarim kardeslerim. Simdiden tesekkurler

Hırsıza çözüm yoktur derler. @Mamba09 abimin de dediği gibi kapıya'da alarm taktırırsanız tüm yıldırıcı seçenekleri yapmış olacaksanız. Gerçi alarm çalsa bile işlerine devam ediyorlar.. O kadar arsız bu şerefsizler...

İşlerini ne kadar zorlarsanız o kadar az yanaşır hırsızlar.

Eğer hırsız, abi ben bu motoru çalacam derse, 10 dakka uğraşır yine de çalar.

Çalacağı 2 motor varsa biri 5 dakka öbürü 2 dakkada çalınıyorsa 2 dakkada çalabileceğini çalıyor.

Bu forumda da motorum çalınmıştır başlıklarına defalarca sordum ne gibi önlemleriniz vardı diye. İnanın 1 tanesinden bile yanıt gelmedi. Veya mesajımı görmediler. Yollarda da görüyorum. Adam bırakmış gitmiş motoru. Tek önlemi anahtarı kontakta bırakmamak olmuş.

Sensörlü alarmlar var. Fotoselli. Garajına ondan koy. Dışarıdan ulaşamaz. Kapı açılınca önce o çalar. 1 bağlama 1 de disk kilidi takarsan işleri uzatmış olursun. Birşey olmaz.

ojo

at hırsızlığının cezası?
bu yasaları kim yaptı

1 haftada evime 2 kere hırsız girmişti. çünkü ilki ben tam o sırada geldiğimden mütevellit yarıda kalmıştı. sadece para alıp gitmişti ama aklı elektroniklerde kalmış ki 1 hafta sonra gelip onları da alıp götürdü. tribe gir diye söylemiyorum ama tüm önlemlerini al çünkü kafaya koyunca denemeye devam ediyorlar.

Bu hırsız kısmı uzaylı falan mı? Bütün herkes en azından ilkokulu okuyup bitiriyor. İlkokulda öğretmenler insanlara zarar verilmemesi gerektiğini, saygılı olunması gerektiğini, kimsenin bir eşyasının çalınmaması gerektiğini dahi öğretirler. E peki bunlar uzaylı değil de bizim milletden ise, ne oldu da bunların gözleri döndü ve zıvanadan çıktı; Bir eve aynı hafta içerisinde iki kez soygun için girme cesaretini gösterebiliyorlar. Ne yakalanmaktan, ne ölmekten ne de öldürmekten korkmuyorlar. Bütün mesele kanunların bunlardan yana oluşu mudur? Bu mudur yani? E girsinler evimize , kafamızı da bir güzel kessinler, istediklerini alıp gitsinler. Hiç olmazsa bizi de uğraştırmamış olurlar. Nasıl olsa yaptıkları yanlarına kâr kalıyor, bizi gebertsinler işleri kolaylaşır, daha rahat daha huzurlu çalışırlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Youtube motosiklet hırsızlığı videolarıyla dolu. Yolda durdurup, kafaya silahı dayayıp altındaki motoru gasp edip götürüyor. Vay arkadaş, bu silahsız halimizle kendimizi nasıl savunacağız bilemiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------

Birisi çok güzel bir yorum yapmış

Şu videonun altına

https://www.youtube.com/watch?v=iPX54y0K4DE

ömer kahriman
adamın suratı apacık ortada koca devletımız bu adamı antalyada bulamıyorsa can guvenlıgımız yok sokaga cıkmayalım devlet bızden vergı alır karşılıgında malımızı canımızı korumakla yükümlüdür ama 1 adamı bulamıyorsa o zaman sorun buyuktur calınan motorun parasını devlet ödesın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar