Acil yardım Cbr 125 egzoz

Merhaba motorumda orjinal egzoz takılı değiştirip yeni egzozu takmak istiyorum ama alacağım egzozda boru yok . Temin edebilmiyim yoksa orjinal egzoz borusundan kesilip bunu o boruya kaynakmı yapmamız gerekiyor. Daha önce değiştirmedim bilmiyorum yardım eder misiniz. Egzoz bu alcağım. Satıcı cbr 125 için uyumlu yazmıs bu arada

eksozcuya götür o keserbiçer takar. ama bu eksoz orjinal değilse orjinal eksozunu keçip biçtirmeye değmez. gerçi orjinalsede 125 cc motor için büyük müsrüflük olur.

nerden tutsan elinde kalıyor.

Çakma egzoz için deymez diyosunuz anladımda tek silindir motora gidipte 1000tl ye tigermi alayım yani

İllede ses alıcam diyosan acık hava filtresi tak,egzozada altan görinmicek şekilde ince uçlu matkapla delik aç satıcağın zaanda temiz bir kaynak atarsın.Dağa az masraf olur orjinalidd bozmazsın.

Çakma egzoz için deymez diyosunuz anladımda tek silindir motora gidipte 1000tl ye tigermi alayım yani

kardeş git düzgün bi motor al. mobiletten bozma ss'ye binip ses çıkartmaya çalışıyon. böyle apaçilikler yapacaksan orjinal motora çakma eksoz falan git cg bin.

kardeş git düzgün bi motor al. mobiletten bozma ss'ye binip ses çıkartmaya çalışıyon. böyle apaçilikler yapacaksan orjinal motora çakma eksoz falan git cg bin.
Hocam sizin fikrinize göre wr125r'ye orjinal tiger takmak da kekoluk mudur ? Fikrinizi merak ettim sadece.

Hocam sizin fikrinize göre wr125r'ye orjinal tiger takmak da kekoluk mudur ? Fikrinizi merak ettim sadece.

evet !

125 cc motordan eksozla performans alamazsın ( sadece eksoz ile ). Ses alırsın. Çıkardığı ses de kulağa hoş gelen ses değil sadece gürültüden ibarettir nitekim sonuç itibarı ile kekoluktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar