soa kullanıcısının son içeriği

1. soa

2006 model Honda CBF 500

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2006-model-full-aksesuarli-cbf-500-361389091/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2006-model-full-aksesuarli-cbf-500-361389091/detay
  2. soa

Bodrum'da hatalı sollama yapan araç

Haftasonu bodrum da yaptığımız turda karşımıza çıkan 48 BC 675 plakalı öküz. Yollar da dikkat edin arkadaşlar. Elimden geldiğince paylaşıyorum EGM ye de online ihbarda bulundum. Allah bu trafikte bu tipler varken bize kolaylık versin şansa yaşıyoruz... 9w02PW2FZ1U
  3. soa

15 Gün 4000km Abi Kardeş Karadeniz Turu

Merhabalar abilerim kardeşlerim. Herkese selamlar. Elimden geldiğince yine abimle Koray(redmoon) ile yaptığımız 15 günlük Karadeniz turundan bahsedeceğim hepinize iyi okumalar. Geçen sene yine abimle güney turu yaptıktan sonra bu sene rotamızı Karadeniz'e çevirdik. Bizim izin sıkıntımız olmadan...
  4. soa

Karadeniz Turu İçin Yardım

Selamlar abilerim kardeşlerim. Geçen sene abi kardeş güney turu yapmıştık. Bir anda yola cıktığımız için pek bir plan yapamamıştık spontene gezmiştik. http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/131656-2246-km-7-gun-guney-turu-fotograflarin-boyutu-duzeltildi.html Bu sene de...
  5. soa

Yalova Delmece Yayla Gezisi

Merkese merhaba abilerim kardeşlerim. Geçen Hafta yaptığımız Delmece yaylası gezisini paylaşmaya çalışacağım... İşyerinde geçirdiğim ufak bir kaza sonucu 1 hafta yattım 1 haftada koltuk değnekleri ile dolaştıktan sonra 2 hafta motosikletten uzak kaldım. Onun acısını güzel bir gezi ile...
  6. soa

Hem gezme hem alışveriş..

herkese merhaba abilerim kardeşlerim. Artık sezon kapanmaya yüz tutmuşken hem yol yaptık hem alışveriş yaptık güzel bir gün geçirdik elimden geldiğince paylaşmak isterim. Bugünkü rota ankaraya git gel 700 km. bir değişiklik yapalım diyoruz hayatta kalabilmek için sabaha karşı 4te arabayla...
  7. soa

Koray (Redmoon)'ın Nikahı için Konvoy Çağrısı

Selamlar abilerim kardeşlerim. Bu pazar (3 Ağustos) öğleden sonra saat 16:00 da Kocaeli Değirmendere'de abimin nikahı var. Kendisi de bir motosiklet tutkunu olduğu için düğün konvoyunu da motosiklet ile yapmayı düşünüyoruz. Pazar günü saat 3 te aşağıda verdiğim haritadaki noktadan konvoy...
  8. soa

İrfan Abimize (piyanist_irf ) kocaman bir hayırlı olsun.

Herkese merhaba abilerim kardeşlerim. Sitemize emek veren, Sitede takılan herkesin adını bildiği bir çoğununda yakından tanıdığı irfan abimiz namı değer piyanist irfan yakın bir zaman önce İRF Motor (http://www.irfmotor.com/) adı altında suzuki inazuma, sym wolf ve daha bir çok modele aksesuar...
  9. soa

Moderatörümüz Lucas'ın olay yaratan pozu :D

Dün akşam Mevlüt abi (mezit), Erdem abi (Lucas), Emre(apranax77) beraber bir şeyler yapalım dedik Orhangazi İznik arasındaki Keramet ılıcasına gidip hem serinleyelim (ılıcadaki suyla nasıl serinlenecekse bende anlamadım:queen::queen:)hemde karnımızı doyuralım dedik. Malesef öyle gezi yazısı...
  10. soa

2246 km - 7 gün - Güney Turu (Fotoğrafların Boyutu Düzeltildi)

Herkese merhaba abilerim kardeşlerim. Elimden geldiğince abimle (koray –Redmoon) çıktığımız 7 günlük turu anlatmaya çalışacağım. Herkese iyi okumalar. 2014 yılının başından beri yaşadığımız aksilikler, sıkıntılar, hayal kırıklıkları üzerine kendimizi resetlemek için, hayatımızda yeni bir sayfa...
  11. soa

30 Mart 2014 Kocaeli MT - Yalova MT Gezisi

30 Martta güzel hava varken ve seçimlerden dolayı herkes tatilken bir gezelim dedik. Kocaeli MT olarak ben, Uğur kardeşim (Uğur Ak) ve caner abi (alial), Yalovadan Mevlüt abiyi (mezit)ve emre(apranax77) yi olarak plansızca yolca çıktık Çınarçık tı Armutluydu Derken Gemliğe kadar gitmişiz...
  12. soa

Motor Hakkında Güzel Bir Yazı

"EVLİLİK Eğer bir motorcu evli ve yaşı kemale ermişse, karısı her ne kadar ona kızsa, sürekli söylense “ andropoza girdin sen “ gibi yakıştırmalarda bulunsa da içinden kocası ile iftihar eder ama bunu belli etmemeye çalışır.O diğerlerine benzemeyen farklı bir adamdır. Diğer hemcinsleri gibi...
  13. soa

Emrah Kurtoğlu (V max) için Mevlüt..

Herkese Merhaba abilerim kardeşlerim. Bildiğiniz üzere geçen hafta pazar sabaha karşı Emrah abimizi motorsiklet kazasında kaybettik. (detaylar için http://www.motosiklet.net/forum/onlar-hep-bizimle-birlikteler/106679-emrah-kurtoglu-v-max.html ).. Üzüldük keşkelerle dolu onlarca şey konuştuk...
  14. soa

Emrah Kurtoğlu (V max)

Dün gece 3 4 sularında karamürsel yolunda kaza yapan Emrah (V max) abimizi kaybettik. Kısa 1 süre önce tanışmamıza rağmen mükemmel 1 insandı. Cenazesi memleketinde toprağa verilecektir. Şimdi Emrah abinin çok yakın bir arkadaşı söylediği Sanırım virajı alamamış ve yuvarlanmış. Kaskında ciddi...
  15. soa

KPSS'ye Girecek Motor Sevdalılarına Başarılar

Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim. Elbet vardır aramızda saat 9buçukta KPSS sınavına girecek olan. umarım her birimizin sınavı en iyi şekilde hiç sorunsuz geçer biter, hepimizin Allah yardımcısı olsun...