Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linkte bıraktığım arkadaş UMO sponsorluğunda 15 bin km lik İran-Afganistan rotasını yapacakmış. Bir çinliden beklenmeyen hareketler geziyi yakından takip edeceğim.
https://www.instagram.com/reel/C_fWMfyKe0t/?igsh=Y2x0Zmx5ajZrNHhk
Merhaba,
Üyelerimizden duke 250 sahibi bir arkadaş Adana-Maraş-Antep otobanı civarında CG ile görüntülenmiştir.Kendisine sokak yarışları için başarılar mesajımı iletiyorum.
Merhaba,
Daha önceleri forumda 200 bin km yapan arkadaş görmüştüm. Çevremde herkes 150 bin TL'ye 2. el al diyor ama taksit kampanyası çok cezbedici. Parayı faizde tutup taksidi ödeyebiliyorsun her ay. Sizce sıfır mı alayım yoksa 2. el mi veya tavsiye etmez misiniz ?
Merhaba,
Bu soruyu cokca duyguğum için bu konuyu açma gereği duydum sizce hangisi ? 100 bin tl daha yüksek miktar verip 450MT almak mı yoksa 230 bin TL'ye bajaj dominar 400ug mi ?
Merhaba,
Alttaki video hayatı sorgulattı. Bence çok zor durumlarda basınç göstergesi de kullanmak kaydıyla uygulanabilir.
https://www.instagram.com/reel/C-2caeCi6sX/?igsh=MTEyaDUxbHJ1YTR1OA==
Merhaba,
Arkadaşlar farklı farklı yorumlar okudğum için bu başlığı açma gereği duydum. Kimileri takip cihazı da olsa motorsiklet sinyali bir süre sonra kayboluyor diyor kimisi de gerçekten işe yaradığından bahsediyor. Sizin yorumlarınız neler. Ben oturdugum binanın 11. katındayım acil durum...
Merhaba,
Motorsiklette zinciri ön tekerden mi yoksa arka tekerden mi bağlamalıyız ? Bu konuda daha önce çalınma tecrübesi olan olmayan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Daha başka tavsiyeleriniz varsa da açığım.
Merhaba,
CF Moto 450 MT 350 bin tl nakit veya 400 bin tl taksitli fiyatıyla 650mt ile aynı fiyattan komik bir rakama satışa sunuldu. Avrupada 280 sr ve 450 mt euro bandında cok yakın tutarlara satılırken Türkiyede pr yapıp beklentinin farkında olması sebebiyle a2 kullanıcılarını köşeye...
Merhaba,
Cf moto 450 MT, KTM 390 ADV,Hero xpulse 200, Bajaj Dominar 400 Seçeneklerinden sizce hangisini terci etmeliyim ?
Cf moto: piyasaya cok yüksek fiyattan giriş yapacak
Ktm:2025 modelinde tüm kronik sorunları çözülmüş şekilde gelecek ve gereginden pahalı
Hero ve Bajaj: Sorunlarını yer...
Merhaba,
Sizin gördüğünüz veya çevrenizden duyduğunuz bu piyasada bile elden hızlı cıkabilen yatarımlık motorsiklet markalarını alta bekliyorum
Not: Motorsiklet yatırım aracı değildirciler rica ediyorum yazmasın :cherry: konu muhabbet amaçlı açılmıştır.
Arkadaşlar boyum 1.90+ cf moto 450 sr düşünüyorum ss olarak. Sizce bu fiyata bu motor alınır mı ? Birde artçı sürüşleri nasıldır artçı koltuğu bana biraz küçük göründü