Egzozu Kullanarak Lastik Şişirme Hk.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
2000 li yılların başıydı. Balıkesirde bir otomobil tuning firması getirmişti benzer bir sistemi. Peugeot 106 gti da test etmişlerdi.

Düzeltme : Lastiği şişirme değil, kriko gibi kaldırmak için balon benzeri bir malzemeyi egzoz ile şişirip arabayı askıya almışlardı o yıllarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu yurt dışı kaynaklarına dalıp araştırdım Türkiyede ki adventure'cu arkadaşlar için bulunmaz nimet ama Türkiyede tam olarak bilinmiyor. Böyle bir pazar oluşturulsa talep oranını merak ettim doğrusu

Son düzenleme:
Motosikleti
1190 ADV
Motorların birçoğunda çift egzoz var yada tek egzoz da çift delik var. Egzoz delikleri standart değil, tam yuvarlak değil. Ön tekere hava basmak gerektiğinde en az 2 metrelik hortum gerekir. 12V ile çalışan kompresörlerin yada şarjlı kompresörlerin uygun fiyata bulunduğu şu dönemde böyle lastik şişirenin aklını.....

Motorların birçoğunda çift egzoz var yada tek egzoz da çift delik var. Egzoz delikleri standart değil, tam yuvarlak değil. Ön tekere hava basmak gerektiğinde en az 2 metrelik hortum gerekir. 12V ile çalışan kompresörlerin yada şarjlı kompresörlerin uygun fiyata bulunduğu şu dönemde böyle lastik şişirenin aklını.....

Videoyu izlerken aynısını düşündüm, siz yazmışsınız:)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Böyle lastik şişse de son çare olmalı.
Zaten şarjlı pompalar yaygınlaştı artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar