Arama sonuçlarınız

1. shout

CF Moto 450MT 15 bin km Afganistan Yolculuğu Hk

Linkte bıraktığım arkadaş UMO sponsorluğunda 15 bin km lik İran-Afganistan rotasını yapacakmış. Bir çinliden beklenmeyen hareketler geziyi yakından takip edeceğim. https://www.instagram.com/reel/C_fWMfyKe0t/?igsh=Y2x0Zmx5ajZrNHhk
  2. shout

CG 50CC Alımı Hk.

Merhaba, Üyelerimizden duke 250 sahibi bir arkadaş Adana-Maraş-Antep otobanı civarında CG ile görüntülenmiştir.Kendisine sokak yarışları için başarılar mesajımı iletiyorum.
  3. shout

Sıfır Dominar 400UG Hk.

Merhaba, Daha önceleri forumda 200 bin km yapan arkadaş görmüştüm. Çevremde herkes 150 bin TL'ye 2. el al diyor ama taksit kampanyası çok cezbedici. Parayı faizde tutup taksidi ödeyebiliyorsun her ay. Sizce sıfır mı alayım yoksa 2. el mi veya tavsiye etmez misiniz ?
  4. shout

Bajaj Dominar 400 mü CF Moto 450MT mi ?

Merhaba, Bu soruyu cokca duyguğum için bu konuyu açma gereği duydum sizce hangisi ? 100 bin tl daha yüksek miktar verip 450MT almak mı yoksa 230 bin TL'ye bajaj dominar 400ug mi ?
  5. shout

Egzozu Kullanarak Lastik Şişirme Hk.

Merhaba, Alttaki video hayatı sorgulattı. Bence çok zor durumlarda basınç göstergesi de kullanmak kaydıyla uygulanabilir. https://www.instagram.com/reel/C-2caeCi6sX/?igsh=MTEyaDUxbHJ1YTR1OA==
  6. shout

Takip Cihazı Gerçekten İşe Yarıyor mu ?

Merhaba, Arkadaşlar farklı farklı yorumlar okudğum için bu başlığı açma gereği duydum. Kimileri takip cihazı da olsa motorsiklet sinyali bir süre sonra kayboluyor diyor kimisi de gerçekten işe yaradığından bahsediyor. Sizin yorumlarınız neler. Ben oturdugum binanın 11. katındayım acil durum...
  7. shout

Hırsızın Gelip Kıramadığı Kilit Markaları

Merhaba, Motorum bağlıyken hırsız şu zinciri veya diski kıramadı dediğiniz marka var mı ?
  8. shout

Motorsiklet Nasıl Bağlanmalı

Merhaba, Motorsiklette zinciri ön tekerden mi yoksa arka tekerden mi bağlamalıyız ? Bu konuda daha önce çalınma tecrübesi olan olmayan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Daha başka tavsiyeleriniz varsa da açığım.
  9. shout

Hayatımda İzlediğim En Atraksiyonlu Motorsiklet Çalınma Hikayesi

Arkadaşlar patlamış mısırınızı, kolanızı hazırlayın bu öyle bir video
  10. shout

Motorsiklet Zincir ve Disk Kilidi Tavsiyesi

Merhaba, Kısıtlı bütçem var gönül isterdi ki abus markalarıyla kilitleri donatayım ama eldeki imkanlar bu. Almayı düşündüğüm; Grade80 G80 13 Mm zincir...
  11. shout

Sıfır BAJAJ RS 200 Alınır mı

Bu konu hakkında en son 2023'de bir yazı gördüm. 158.000 TL liste fiyatıyla motora yeni başlayan birileri için alınır mı ?
  12. shout

CF Moto 450 MT'nin Uçurum Fiyatı

Merhaba, CF Moto 450 MT 350 bin tl nakit veya 400 bin tl taksitli fiyatıyla 650mt ile aynı fiyattan komik bir rakama satışa sunuldu. Avrupada 280 sr ve 450 mt euro bandında cok yakın tutarlara satılırken Türkiyede pr yapıp beklentinin farkında olması sebebiyle a2 kullanıcılarını köşeye...
  13. shout

Kararsızım: Cf moto 450 MT, KTM 390 ADV,Hero xpulse 200, Bajaj Dominar 400

Merhaba, Cf moto 450 MT, KTM 390 ADV,Hero xpulse 200, Bajaj Dominar 400 Seçeneklerinden sizce hangisini terci etmeliyim ? Cf moto: piyasaya cok yüksek fiyattan giriş yapacak Ktm:2025 modelinde tüm kronik sorunları çözülmüş şekilde gelecek ve gereginden pahalı Hero ve Bajaj: Sorunlarını yer...
  14. shout

Bu Piyasada Bile Değer Kaybetmeyen Çerez Gibi Satan Motorsiklet Modelleri Yazalım

Merhaba, Sizin gördüğünüz veya çevrenizden duyduğunuz bu piyasada bile elden hızlı cıkabilen yatarımlık motorsiklet markalarını alta bekliyorum Not: Motorsiklet yatırım aracı değildirciler rica ediyorum yazmasın :cherry: konu muhabbet amaçlı açılmıştır.
  15. shout

280 bin TL vade farksız 12 Taktit CF Moto 450 SR Hk.

Arkadaşlar boyum 1.90+ cf moto 450 sr düşünüyorum ss olarak. Sizce bu fiyata bu motor alınır mı ? Birde artçı sürüşleri nasıldır artçı koltuğu bana biraz küçük göründü
  16. shout

Arora Cappucino 125 cc alınır mı ?

Merhaba, Sizce Cappucino 125 cc alınır mı ? 80.000 TL vermeye değer mi yorumlarınız neler
  17. shout

1.98 110 KG için A2 Ehliyet Motorsiklet Önerisi

Merhaba, Boyum ve kilom başlıkta belirtildiği gibi sizin bu boy için A2'ye uygun motorsiklet önerileriniz neler ? Radarımda 1. sırada olan motor ktm 390 adv vardı ama 2025 de yeni kasası cok değişecek onu gözden cıkardım alırsam pişmanlık yaşarım diyip cıkardım.
  18. shout

400.000 TL Bütçeye A2 Motorsiklet Önerisi

Merhaba, Arkadaşlar A2'ye uygun 400 bin bütce var sıfır motorsiklet arıyorum sadece taksit kampanyası yapan firmalardan alacağım sizin önerileriniz neler ? ( Honda,Yamaha taksit yapmıyor ) Aradığım tarzlar: Enduro, Chopper, Touring
  19. shout

KTM 390 ADVenture 2025 Model Hk.

Herkese merhaba, KTM 390 ADV 2025'de yeni nesille beraber aramızda olacak ilk videolarda göze çarpanlar. 377cc blok yerine 399cc duke blogu gelecek, tur camı cok kısa kalıyordu yükseltilecek,far sistemi değişecek ön çamurluk ofroadda camura dayanıksızdı onu yükseltmisler ve ön 2 süspansiyon...

Yeni mesajlar