Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motorum 2014 model olup 2015 trafige cıkıslıdır 12 bindedin on kaldırma vs cakal motoru degildir rengi nadir gorunen kırmızıdır gozler ustunuzde olacak bu motora bindiginiz an kızlar sizi kesecek :) genelde işe gidip gelme amaclı kullanılmıstır dosta gıdecek bi motor sıfır ayarında motorun...
Herkese iyi aksamlar dun bi talihsiz olay yasadik arkadasn asker gecesinde yegenim annemden motorun anahtarini isteyip almis gitmis arkasnada kendi gibi bi arkadasini alip kaza yapmis arabayamı ne carpis ben inanmiyom oyle bise oldugunada neyse motorun on fari felan kırık suanda onlar sorun...
bugun gece adamın biri ustume cıkacaktı sanki arabayla nabıyonla sen dedim suslan dedi ne diyonla sen dedim durdum indim inla bakıyım sen dedim adam elini beline koyarak indi nabıyonla sen yavsak dedim itekledim abimde var yanımda silahı cıkarttı bana dogrulttu bende bos degilim ama silahı...
eksozu deldim ses biraz daha tatlı cıksın diye cok guzel cıkıyo eksoz patır patır patlıyo resmen motor ben burdayım dıyor ama ses biraz daha cıksın ıstıyom dogru yerdenmi delmişim sizce daha iyi cıkması icin napabilirim
http://i.hizliresim.com/AmMMO0.jpg
selamun aleykum arkadaslara debriyaj koluyla aynanın oldugu yerde bi somun vardı debriyaj aşşa yukarı inip cıkmasın diye oynuyodu sıkılayım dedım cok sıktım heralde icindeki civatamı oluyo somunmu o kırıldı ucu ıcınde kaldı nasıl cıkartabilirim ucu dışarda gorunuyor biraz araba tamircisine...
selamun aleykum beyler bi sorum olacak 0 motor aldım rodaj doneminden cıkmak uzere 400 km de garanti belgesinde 50 yi gecmeyin diyor ben allah ne verdiyse basıyom hele hele boş bi yol buluyum 100 gecerim hiç aldırmıyorum mesela bugun 125 bastım yani bunun motora ne gibi sıkıntısı olur rodaj...
bi gece surusu yapayim dedim az once yokus assagi iniyodum caddeye yaklastm hafiften on frene basiyodum gecen arabalari kontrol etmek icin saga donucektim elim on frende gectigim yerde karton varmis yola bakmaktan dikkatimi cekmedi on teker kaydi motor tam yan yaticak duruma geldi freni...
arkadaşlar yokus yukarı motoru kaldıramıyorum arka frenden cekiyorum ayagımı motor bi adım gidiyor stop bide yarım debriyaj kullanımını anlatırmısınız bana hatta debriyaj nerelerde kullanılır en cok vites degiştirme durma vs onları biliyorum ama mesela nasıl diyeyim yokus yukarı iniyorum 1...
arkadaşlar motorun ruhsat plakasını cıkarıcam ne kadar tutar trafik sigortasını yaptırdım 570 tl sigorta olurmu yaw bi tek ruhsat plaka kaldı ne kadar tutar
arkadaşlar başlıkda yazdıgım gibi 100 150 arası butcem var bana bu butceye en uygun kasklar onerirmisiniz daha yeniyim acemiyim motor konusunda sizlere danışmak istedim ankara da oturan kask satmak isteyen arkadaşlarda varmı