100 150 arası butcem var kask alıcam onerileriniz varmı

arkadaşlar başlıkda yazdıgım gibi 100 150 arası butcem var bana bu butceye en uygun kasklar onerirmisiniz daha yeniyim acemiyim motor konusunda sizlere danışmak istedim ankara da oturan kask satmak isteyen arkadaşlarda varmı

Artık Piyasada Olan ve İsmi PRADA veya MT olarak üretilen ORJİNAL LS2 yan kuruluşlarınada bakılabilir,

LS2 dışındaki kask fiyatları 70,,150 tl arasında,
en iyisi bunların içinde ELBETTE LS2...

/KONU DIŞI/
Arkadaşlar herkese merhabalar, forumda yeniyim. Honda CBR 125 R konusunun yıllardır konuşuluyor olmasından ötürü sizlere birkaç sorum olacak..
İlk motor olarak cbr 125r'i tercih etmeyi düşünüyorum fakat 2014 0 km bulmam mümkün müdür ? Bursa'da yaşıyorum, şimdiden teşekkürler

sagolun arkadaşlar onerileriniz icin yunusların kaskındn varmış arkadaşda onun kaskı almayı dusunuyom hem ucuz yollu :) şimdilik cbr 125r bulmak zor

1. Kask kafaya takılıp denenmeden alınmaz.
2. Kask ikinci el alınmaz.
3. Kaskın kullanım ömrü vardır.
4. Benim kafama olan, rahat olduğunu düşündüğüm kask sanada olur ama seni rahatsız edebilir.
5. Yiba çarşısında kask satıyorlar. Pazarlık ederek internet fiyatının 10-15 tl üzerine alabilirsin. Avantajın kafana takarak denemiş olursun. Hem görünüşe bakarsın, hem üretim yılına hem de kafana olup olmadığına.
6. Bu madde fazla oldu yukardakilere bak :)

eyvallah sagolasın tabi bunlarda bi bilgi :) benm kask takacagım yokta peder işte kask olmadan ızın vermiyo motor surmeye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar