ehliyeti aldıgım gun ceza yedik hayırlı işler

kaskın ıcınde malzemeler vardı arkaya taktım takmıyodum eve gıdene kadar normalde takıyom yunuslar geldi arkamdan kaskını tak dıye tamam dedim kafa salladım bastım gittim ilerde kızılayın tam gobegınde otobus duragında sıkıstırdılar cek saga dedi cektım ehliyet cebimde ruhsatda var verdim takip et dediler sıkıntı yok bunlar bişe yapamaz dedim yunuslar trafik polisinin yanına goturdu kask takmama kırmızı ısıkda gecme cezası aldım motosıkletın markasını yanlıs yazdı tvs markası tv5 yazdı ımzamı ehliyetteki gibi atmadım cok farklı odememe şansımız varmı cok kıl oldum yunuslara ama onlar benle ugrasamadı ben onlarınyerınde olsam kendimi doverdim onlar o unlu formanın altında o kadar lafı benden yıyınce daha kotu oldular hiç bişede yapamıyolar anca ceza yazmayı bılıyolar hayırlı bi iş yaptıkları yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi yapmışlar, keşke memura mukavemetten de bir 690 lira geçirselerdi acımış bırakmışlar zavallı diye. Onların işi senin gibi apaçi kekoları toplumdan uzak tutmak. Yani büyük bir iş yapıyorlar. Umarım yarında 5000 lira ceza yersin.

Edit: Arkadaşın açtığı konulara baktımda saf kan bir apaçi kendisi; "eksozu deldirmek" "rodajda motosiklet zorlamak" "100-150 lira arası kask önerisi"

Ayrıca tam bir devlet düşmanı profili çiziyor yazdıklarından. Tamam tayyarcı değilimde bu arkadaş bariz bir hewal.

Son düzenleme:
Her açtığın konudaki konuşma tarzın söylevlerin çok gıcığıma gidiyo birader.Çok iyi yapmışlar bide laf saydım diye övünüyosun adamlar işini yapmış ters bişe yapmış olsa neyse.

Son düzenleme:
İyi yapmışlar, keşke memura mukavemetten de bir 690 lira geçirselerdi acımış bırakmışlar zavallı diye. Onların işi senin gibi apaçi kekoları toplumdan uzak tutmak. Yani büyük bir iş yapıyorlar. Umarım yarında 5000 lira ceza yersin.

Hay eline saglik be

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir..
böyleler yüzünden düzgün insanlar da kötü oluyor o polislerin gözünde..

Adamlar kaskını tak dediğinde takmışmıydın yoksa uyardıklarına rağmen takmadığın için mi ceza aldın.
Adamların işi bu takmazsan yazarlar tabi :)

ah be 'la bebe' kaskını tak dediğinde takaydın şimdi o 500 lirayı pavyonda yiyodun :) geçmiş olsun.

Marifetmiş gibi ehliyeti aldığım gün ceza yedik diye başlık açıyorsun bir de içinde yunuslara kıl oldum ifadesi kullanıyorsun. Birader, kıl olacak bir şey yok. Burada herkes birbirine bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Normalde kaskı takıyorum da vs. gibi ifadelerle gelmeyin artık! Bir de kırmızı ışıkta geçmişsin herhalde ki geçmesen zaten ceza yazmazlar. Genelleme yaparak konuşuyorum; sorumsuz motorcular yüzünden ekipmanı full olan adam bile trafikte saygı görmüyor. Ceza ile kurtulmuşsun ona şükret sen.

hakkaten çok ayıp etmişler ya. kask takmıyo diye kırmızıda geçiyo diye ceza mı yazılır yav di mi?

HUN

yazmaz olaydım, foruma üye olmaz olaaydım dedi ve yürüdü :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar