eyvallah sağolun ilginiz ve cevabınız için. Tam olarak nasıl yapıldığını bilen birisi çıkarsa çok makbule geçer. İkametgah adresinle illa bir bağlantı kurman ya da ikametgah adresinin olduğu trafik şubeyle herhangi bir işlemimiz, git-gel veya aracı gibi bir işlem olacak mı? bunları merak ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
ben istranbulda oturuyorum 1 ay içinde cbr 125 2014 alıcağım 250 tl ruhsat tutuyor peki sigortada 400 500 tl mi olcak :O
Birde sakaryada yerimiz var gidip sakaryada almakmı mantıklı babamın üstüne almakmı :'(
Tavsiyelerinizi bekliyorum abi
Benim sana tek söyleyebileceğim. İstanbul, İzmir ve Ankara diğer 78 ile göre çok daha fazla sigorta ücreti çıkartıyor. Özellikle ilk motorun olacak, küçük cc ve 25 yaşın altındaysan, özellikle İstanbul için gelen teklif biraz kalın olabilir.

O yüzden sakarya plaka çıkarman sana çok daha faydalı olacaktır. Tam net bir bilgim olamasa da tahmini olarak sayısal yardımcı olmaya çalışırsam. İstanbulda 400 tl gibi uygun bir fiyatlı sigorta bulabirsin, sakaryada ise 180 TL - 200 TL gibi rakamlarda.
Babana İstanbulda çıkacak fiyat ile sana sakarya da çıkacak fiyatı tam olarak tahmin edemiyorum. Ama bana sorarsan en mantıklısı, sakaryadan babanın üzerine çıkarmak olacaktır. Hem uzun vadede MTV leri ona da yıkabilirsin.:thumleft: