Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allahım böyLe haberleri okudukça yüreğime Oturuyor. Kaskın Ne kadar Önemli oldugunu tekrar tekrar hergün anlıyorum
http://www.mynet.com/haber/yasam/traktor-romorkune-carpan-motosikletli-oldu-811401-1
:salut:
Geçenlerde sahibinden.com da gezinirken cbr 1000 , 600 lüklere filan bakıyordum ve o an bu fikir aklıma geldi.
Önümüzdeki sene sezon açılıncaya kadar max 12-13 bin tl limitim olacak. Sizce Cup'u garaja atıp 2. el Yüksek cc Almalımıyım ?. Daha önce hiç debriyajlı motor kullanmadım. Ama köyde...
ehliyetsizlikten 2. kez ceza yedim. 1407x1407 bu borçları ödemesem ne gibi durymlar ortaya cıkabilir, kafam karışık çevrem ödeme nası olsa af cıkar diyor yardım edin kafam cok karışık :'(
Herşeyden önce Cumanız mübarek olsun.
- ßilinçli bir motosiklet kullanıcısı olmak istiyorum. ama çevremde hep mt nin tabiriyle apaçi insanlar var. Haliyle büyüklerime özenip onlar gibi olmak istedim. İlk motorumla Mart 26 2013 tarinde 100 cc cup ile başladım. Herşeyi orjinaldi sonra dedilerki...
Selamun Aleykum Abilerim ;
yeni yönetmeliğe göre 1 hazirandan sonra ehliyet sınavına kayıt olanlar geçerli sistem gelmiş
- Her Dersten Ayrı ayrı 70 almamıza gerek yokmuş yani 60 soruda 100 puan üzerinden toplamda 70 puan alan geçebilecek miş ? yani motor ve trafikten 100 puan alan...
Selamun Aleykum
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. izlenimlerime göre honda hayat onda :) 100 cc lifan cup kullanıcısıyım ama hızı pek tatmin etmiyor. honda 250r nin 0 larına baktım biraz bütçemi zorluyor :S . Acaba bildiginiz bir yerlerde veyada şahsınıza ait satılık 2. el honda cbr250...
Motorda 4. vitesde elimi hiç gazdan çekmedigim halde sanki gazı bırakıp tekrar basmışım gibi oluyor?
2- firene basınca tak diye ses geliyo
3-Ayrieten 4. vitesde motor boğuyor
Bilen abilerim yardımcı olabilirler mi :salut:
Öncelikle Selamun Aleykum. Bizim mahalledeki petrol ofisinde köpük ve tanzikli su yeri yapmışlar. motorumu köpükle yıkasam bi zararı dokunurmu ? Bilgisi olan abilerimden bu konu hakkında yardımlarını bekliyorum
Şimdiden teşekkür ederim:bestmt: