BELKİ BİR GÜN BİZDE BÖYLE OLACAĞIZ BE ÜSTAD

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allahım böyLe haberleri okudukça yüreğime Oturuyor. Kaskın Ne kadar Önemli oldugunu tekrar tekrar hergün anlıyorum

http://www.mynet.com/haber/yasam/traktor-romorkune-carpan-motosikletli-oldu-811401-1

:salut:

Gördüm bu haberi, Allah rahmet eylesin.Diyecek çok söz varda akşam akşam boşveriyorum.

Motosikleti
Fazer8 abs
Allah rahmet eylesin genç bi apaçi kardeşimizmiş. dün bu haberi okuyunca yemin ederim aklıma direk sen geldin efecan

facebook ismini yazın çıkıyor zaten 2bin takipçisi varmış apaçinin tekiymiş belli de oluyor ne diyelim Allah rahmet eylesin

facebookta motosikletinin resminin altına yazdığı yazı

Kafam Bozuk Olabilir , Her Köşe Başında Polislere Tik Olabilirim , Birisi Arkadan Korna Çaldıgında '' Kes Lan '' Deyip Sövebilirim , Hayat Beni Benden Almış Olabilir , Ön Kaldırıp Bi Cadde boyu Gidebilirim , Yolda Kalıp '' Tüh **** Koyayım Senin Gibi Motorun '' Diyebilirim Ama Şunu Bilki Ben Bi İnsanım İnsansamda Sevebilirim. Ben Bi Seni Birde ALLAH ' ı Sevdim. Beni Anlıyan Bi Tek Sensin Be Ustad

I Love You 45 C 5385

The F** Police !

Ben bu kadar sey yazdm ama bişi anlamadın dimi *** kaybol. anlıyan okusun....

Arkadaş apaçilikte çığır açmış böyle olması ülkemizin geleceği için belki daha iyi.Allah kalanlarına sabır versin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin genç bi apaçi kardeşimizmiş. dün bu haberi okuyunca yemin ederim aklıma direk sen geldin efecan

egerki bir gün başıma böyle bişey gelirse haberlerde yerde yatan siyah bi lifan görürseniz. ve benim ismim yazılıyorsa eğer vasiyetimdir aranızda toplaşıp mevlit okutturun :salut:

traktöre arkadan çarpmış vede bu tip bir insan profili gördüğüm için çok buyuk bir ihtimal eğitimsizlik sebeb olmuş
böyle mi olacağız dememek için eğitim alın çeşitli makaleler okuyun köşe yazarlarını takip edin kurslara gidin he bide para var diye 17 18 19 yaşında büyük hacime binmeyin yolu okumasını öğrenin.

allah rahmet eylesin yakınlarınıa allah sabır versin

egerki bir gün başıma böyle bişey gelirse haberlerde yerde yatan siyah bi lifan görürseniz. ve benim ismim yazılıyorsa eğer vasiyetimdir aranızda toplaşıp mevlit okutturun :salut:

Efecan eleman senden agır cıkmıs bakk...

536684_609219265785474_1610728794_n.jpg

Senden daha iyilerini beklioz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Efecan eleman senden agır hphotos-ak-ash3/

Bu resmi gorur gormez denedim 150 yapmadi ama 145 i zorladi. Ayrica bu resim gercek degil benzin gostergesi sifirda. Bu nedemek olyr kontak kapali bu hizi muhtemelen tanzikli suyla yapmis anlasilmasin die iice yakindan cekmis yani faso fiso lifan cc si yyukseeltikmedkce 140 i asla gecemez

Efecan eleman senden agır hphotos-ak-ash3/

Bu resmi gorur gormez denedim 150 yapmadi ama 145 i zorladi. Ayrica bu resim gercek degil benzin gostergesi sifirda. Bu nedemek olyr kontak kapali bu hizi muhtemelen tanzikli suyla yapmis anlasilmasin die iice yakindan cekmis yani faso fiso lifan cc si yyukseeltikmedkce 140 i asla gecemez

150 yi görmedi ama 145 i zorladı :(

O hızı görmen icin saglam ve uzun bir yokus asagı olması lazım

Artık gulüp geciyoruz yazdıklarına

Serzenish03 : Bu resmi gorur gormez denedim 150 yapmadi ama 145 i zorladi. Ayrica bu resim gercek degil benzin gostergesi sifirda. Bu nedemek olyr kontak kapali bu hizi muhtemelen tanzikli suyla yapmis anlasilmasin die iice yakindan cekmis yani faso fiso lifan cc si yyukseeltikmedkce 140 i asla gecemez[/QUOTE]

cc si yükselmeden 140 ı görüyorsa lifan alalım :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar