borcumu ödemesem?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehliyetsizlikten 2. kez ceza yedim. 1407x1407 bu borçları ödemesem ne gibi durymlar ortaya cıkabilir, kafam karışık çevrem ödeme nası olsa af cıkar diyor yardım edin kafam cok karışık :'(

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
faiz biner çok çok haciz olur üstüne kayıtlı bişe varsa el koyarlar bence yurt dışına çık

ehliyetsizlikten 2. kez ceza yedim. 1407x1407 bu borçları ödemesem ne gibi durymlar ortaya cıkabilir, kafam karışık çevrem ödeme nası olsa af cıkar diyor yardım edin kafam cok karışık :'(

Hocam bütün bunları motora ehliyetsiz binerken düşünecektiniz. Geçmiş olsun.
İstediğiniz cevap değil ama bence ödemelisiniz.

Af cikmaz. Cikarsada en fazla faizini silerler. Ana paraya af olmaz. Hicbir zaman olmadi.
Maliyeye dilekce ver taksitlendir veya parca parca odemeye basla. Cunku 2 seneye kalmaz o borc ikiye katlanmis olur. Ehliyet al. Bak ben de cok isyan ettim ama bugun ehliyetim teslim aldim. Onca ay kapida yatti motor. Max 650 ye mal oluyor.

Ah Efecan ah :) Kaç ay oldu hala akıllanmadın habire bir şeyler geliyor başına.Diyoruz dinlemiyorsun burnunun dikine gidip atarlanıp banlanıyorsun yine geliyorsun yine ağlıyorsun...

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S

Ödemezsen katlanarak ceza faizi uygulanır.Erken ve peşin ödemede indirim var diye biliyorum.Af çıkar mı çıkmaz mı bu yukarıdakilerin keyfine kalmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi araba parası gitti cup a. kafayı yicem motor hevesimi parçaladı bu aynasızlar :'(

bi araba parası gitti cup a. kafayı yicem motor hevesimi parçaladı bu aynasızlar :'(

Anarşizme bağlama hemen git ehliyetini al kaskını tak eline daha ne motorlara binecek fırsatın olur .

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mot...i-olmak-istiyorum.html#post3148493?highlight=

Mecburen ödeyeceksin uçarı kaçarı yok. Amma velakin ödeyeceğin paraya 2 defa ehliyet alırdın:farao: Üstüne artan paraya da eldiven dizlik vs. işte:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorun zevki de bi ayrı ama

Ehliyetsizlikten bir ton ceza yemenin acısı... Paha biçilemez...

O zevki kuralına uygun yaşamazsan ızdırap olur. Fetişist takılmak gibi birşey olmuş senin ki :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bak geliyo ha
kim_yapti_kim_yapacak_belli_iste_bunu_diktator_katil_esad_yapti_h21122.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar