borcumu ödemesem?

Yine efecan mı la :D :D :D :D :D :D :D :D :D Akıllanmadı gitti bu çocuk. Sen şu cubu sat aylık akbil al. Şimdiye kadar ödediğin cezaya kırdığın kola değmez cubun zevki. Sabredip ödediğin cezaları üzerine koysan ehliyetini de alırdın en kral ekipmanını da. Altına da en azından bi tvs çekerdin. O borcu da ödeyeceksin, nakit vermezsen başka türlü alırlar

3. basligin , polisten kacarken kafa sıktılar , yada , kacarken kaza yaptim komadayim ,

olmadan once aklin basina gelir dogru yolu bulursun insallah .

Devlet borcu varya . Afedersin ama 7 sülanane kadar kalır senden ogluna oglundan ogluna torununa kadar kalır :) Babam 1999 depremı zamanında devlete vergi borcu odemedı . Aslında vergi alınmaması gerekıyordu çok fazla ölüm sayısı oldugundan devlet onu katakulleye getırdı vergi alınmaya devam ettı babamda artizlik yaptı devlete kızmış :)) ödemedi bi 5-6 sene sonra birikti birikti bi geldi ki anca bıtırdık :D 5-6 senedır . yerınde olsam öderdım

Efecan seve seve vermezsen başka şekilde tahsil ederler. Polisi görünce kaçsaydın keşke cezası daha az :)

Eyi olmus la,biz bosa bekledik o kadar ay bugun bastırdım B yide pazartesi alıcam.Rahatım artık alayı gelsin

ben 2006 da a2 ehliyeti alırken balıkesirde herkes ne salak adamsın ya motosiklet ehliyetine ne gerek var oglum diyorlardı.
gecen ay bunu diyen karşı komşumuza 1400 lira geçirmişler anlatıyor bana.
bir zamanlar hatırlarmısın abi bana bunu diyordun dedim.
dogru o zamanlar gerek yoktu şimdi var diyor.
hala akıllanmadı hala ehliyetsiz kullanıyor,
iyi oluyor
devletimizin cari acıgı kapanıyor bu sayede

Ttnet bize borc cıkardı tam 3 bucuk sene sonra

Borc neysede mahkeme ve avukat parasınıda biz ödemek durumunda kalacaktık avukata paramı dayanır diyip ödemek durumunda kaldık

10 sene sonrada olsa bu borc karsına cıkar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar