cupdan süpersport 'a

Cup - Supersport.

• Sen onu bunu boşver Sana cup bile fazla

Oy: 16 80.0%
  • Bi piyasayı araştır. Ekipmanları tamamlıyacaksan aL

Oy: 4 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçenlerde sahibinden.com da gezinirken cbr 1000 , 600 lüklere filan bakıyordum ve o an bu fikir aklıma geldi.

Önümüzdeki sene sezon açılıncaya kadar max 12-13 bin tl limitim olacak. Sizce Cup'u garaja atıp 2. el Yüksek cc Almalımıyım ?. Daha önce hiç debriyajlı motor kullanmadım. Ama köyde trafige kapalı alanda kısa sürede öğrenebilirim. Ne Yalan söyliyeyim Artık cup tatmin etmiyor. Yorumlarınızla yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
N'aC'i
sen önce SS için bir çift lastik fiyatını araştır.. bide amortisör keçe fiyatlarını falan.. en son köyde boş arazide ss kullanımını araştır..

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Geçenlerde sahibinden.com da gezinirken cbr 1000 , 600 lüklere filan bakıyordum ve o an bu fikir aklıma geldi.

Önümüzdeki sene sezon açılıncaya kadar max 12-13 bin tl limitim olacak. Sizce Cup'u garaja atıp 2. el Yüksek cc Almalımıyım ?. Daha önce hiç debriyajlı motor kullanmadım. Ama köyde trafige kapalı alanda kısa sürede öğrenebilirim. Ne Yalan söyliyeyim Artık cup tatmin etmiyor. Yorumlarınızla yardımcı olabilirmisiniz ? Şimdiden teşekkürler.

senin boyunu her konuda aşacak bir seçim olur..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
cbr250 desen anlarım kimsede bişey demez de

super sport 500cc üzeri makinalar senin harcın deil kardeşim her konuda..

benzin+sürüş+bakım+parça+yol .... tecrübesizliği riski

bu uzar gider..

Forumdan Uzaklaştırıldı
cbr250 desen anlarım kimsede bişey demez de

super sport 500cc üzeri makinalar senin harcın deil kardeşim her konuda..

benzin+sürüş+bakım+parça+yol .... tecrübesizliği riski

bu uzar gider..

sadece fikirlerinizi almak istemiştim. evet haklısınız tecrübesizim. gerekirse kursunada giderim. Önümüzdeki seneye yaza kadar maddi konuda durumum müsait olacak. cc yükselmet istiyorum.
Sizden ricam cc yükselteceğim Hangi markaları önerirsiniz veyahut cc ?

arkadaşım sen diyosunki hergün simit çay bıktım ben artık puaça çörek göveç falan yiycem her gün demedi deme alışmamış migdede hazımsızlık yapar sonra yanlış anlama maliyet v.s. açısından demiyorum

çok paranda olabilir no problem sen direk ilkögretim birinci sınıftan liseye geçen gördünmü dedigin motorlar senin lifanınla beşinci vitesle giderken ikinci vitesiyle geçicek motorlar sen bi 250 sonrasında 500 - 600 kullan ondan sonra düşünürsün 750 yi 1000 i

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım sen diyosunki hergün simit çay bıktım ben artık puaça çörek göveç falan yiycem her gün demedi deme alışmamış migdede hazımsızlık yapar sonra yanlış anlama maliyet v.s. açısından demiyorum

çok paranda olabilir no problem sen direk ilkögretim birinci sınıftan liseye geçen gördünmü dedigin motorlar senin lifanınla beşinci vitesle giderken ikinci vitesiyle geçicek motorlar sen bi 250 sonrasında 500 - 600 kullan ondan sonra düşünürsün 750 yi 1000 i

zaten ben direkt 750 1000 demedim ki abi. sadece geziniyordum onları görünce cc yükseltme aklıma geldi dedim.

İzmir İl Temsilcisi
12 -13 bine hem ss 600lük ve 1000lik temiz makine buluncagını sanmıyorum.

fotolardan güzel fakat yanınıa gittginizde hayal kırıklıgı olabilir.

bence sıfır 250llik motosiklet girişiminde bulunun.

Ehliyet al önce

Cupla 2 viteste 80 yapan Efecan arkadasımız degilmiydin sen

Simdide 1000 lik istiyor biz 125 cc sürmeye korkuyoruz ah ulan ah. !

bulunduğun yerde yollar müsaitse ss motorlara (oturuş, sürüş, bakım..vs) cbr 125 ile başla, güvenlik ekipmanını tamamlamayı ihmal etme... 1-2 sene kullandıktan ve ss de tecrübeni arttırdıktan sonra bir üst seviyeye cbr 250 ye geç... yaşın genç.. kademe kademe ilerlemekte fayda var.. acelecileğe gerek yok..

yok eğer yollar müsait değilse cross seçeneğinide değerlendirebilirsin..

Sen onu bunu boşver Sana cup bile fazla

Efecan Senin cup 3.viteste 80-90 görüyodu nasıl yetmez anlamadım şimdi :D Bence senin pişmen için en az bi 100.000 km daha lazım hem yaş oalrakta olgunlaşırsın ve şuan yaptığın yanlışların farkına varırsın ( belki ). İlla istiyosan CBR 125 falan bak.

aaah efecan ah...

ne zaman bilinçli bir motosiklet kullanıcısı olacaksın çok merak ediyorum

adama niye al demiyorsunuz millet. heves etmiş al oğlum al bin gez ralli yap :D

Köy yollarında süpersport ile vitesli motor öğrenmek ??????????? Bunu evde denemeyin :)

Bu sefer kesin kendini öldürürsün Efecan.Aynlarınıda sökersin sen onun şimdi.Egsozu kesersin.Oh.

Gelecek sene düşünürsün. Laf olsun diye açılan konulardan yemin ederim foruma giresim gelmiyor artık. Bir sürü yeni konu %70i çöp. Bilgi paylaşımı sınırlı, laf salatası sınırsız !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar