Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 yıldır ulaşamadığım 94 model 125 lik minsk motosikletime nihayet ulaştım.sattığım kişi motosikleti bir süre kullandıktan sonra deposuna çekmiş yatıyor.artık kullanayada niyeti yok .şehirlerarası otobüs şöförü olduğu için.ödediklerime karşılık geri aldım motorumu.ruhsatını kaybetmiş ama motor...
slm.arkadaşlar hepinize kazasız belasız.keyifli sürüşler.ben sitenize yeni üyeyim.beni aranıza kabul ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.benim sıkıntım bundan yaklaşık 8 sene önce motorumu bursa içine sattım ve satışını iyi niyetli olarak arkadaşın ricası üzerine 2 ay süre verdim.adres ve...
slm.arkadaşlar hepinize kazasız belasız.keyifli sürüşler.ben sitenize yeni üyeyim.beni aranıza kabul ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.benim sıkıntım bundan yaklaşık 8 sene önce motorumu bursa içine sattım ve satışını iyi niyetli olarak arkadaşın ricası üzerine 2 ay süre verdim.adres ve...