TEŞEKKÜRLER arkadaşlar

8 yıldır ulaşamadığım 94 model 125 lik minsk motosikletime nihayet ulaştım.sattığım kişi motosikleti bir süre kullandıktan sonra deposuna çekmiş yatıyor.artık kullanayada niyeti yok .şehirlerarası otobüs şöförü olduğu için.ödediklerime karşılık geri aldım motorumu.ruhsatını kaybetmiş ama motor ve plaka sağlam.mtv vergilerini ben ödemiştim zaten ama bu 8 yıl içinde sigorta ve muayenesi ve egsoz testleri hiç yapılmamış.bununla ilgili nekadar ceza gelir ? bunları ödeyip motoru kullanayım mı ? yada trafikten çektirsem bu cezalardan yırtarmıyım.ilginize tşklr.
NOT:önceki yazılarımda bana cevap veren yardımcı olmaya çalışan tüm dostlara teşekkürler.

Motosikleti
PİAGGİO BEVERLY 500
trafik şubeye gidip çalındı veya kayıp olarak başvuruyorsun,trfikten plakan düşüyor bildiğim kadarı ile,ama ruhsat yok,fatura yok,napacağız diye tedirgin olma vardır bir çaresi..herkez yardımcı olur forumda sana..

Muayene yaptırmadığın her ay için %5 ceza ödüyorsun diye biliyorum.

tuv sitesine gir orada ceza hesapliyor. muayene icin randevu kaydi olustur son asamadan once hesabi cikariyor sonea iptal dersin. Toplam rakami gormus olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar