YARDIM ltf.

slm.arkadaşlar hepinize kazasız belasız.keyifli sürüşler.ben sitenize yeni üyeyim.beni aranıza kabul ettiğiniz için şimdiden teşekkürler.benim sıkıntım bundan yaklaşık 8 sene önce motorumu bursa içine sattım ve satışını iyi niyetli olarak arkadaşın ricası üzerine 2 ay süre verdim.adres ve tel.bilgilerini aldım.ama telefonumu çaldırdığım için o kişinin bilgilerine birdaha ulaşamadım.sattığım kişide beni arayıp sormadı.ve 3 ay önce evime ödenmeyen motorlu taşıt vergilerinden ötürü 470 tl lik icra ihbarnemesi geldi.motorumu trafikten sildiremiyorum ruhsat .plaka istiyorlar.çalındı ihbarı ver diyorlar o kişi ve ya kişilerin hırsız damgası yemeleri sözkonusu ne yapmalıyım şaşırdım kaldım bana bu konuda yardımcı olursanız.çok memnun olurum.ilginize şimdiden teşekkürler.saygılarımla.

Senin Başın Yanacağına Onunki Yansın Niye Almıyor Satışını 8 senedir Üzerine Tabi Nasıl olsa cezalar sana gelecek evr gitsin ihparıı

tşklr arkadaşım ama sattığım ortaya çıkarsa ben bi ceza alırmıyım yalan ihbar yüzünden ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:30 ----------

tşklr arkadaşım ama sattığım ortaya çıkarsa ben bi ceza alırmıyım yalan ihbar yüzünden. ?

2 ay süresi bitti de madem o kişi neden gelmedi. Vergileri de ödememiş. Sen ver çalıntı ihbarını:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar