schumacher__ kullanıcısının son içeriği

1. schumacher__

SATILIK uygun fiyatlı ürünler, motoru sattığımdan elde kalan ürünleri satıyorum

BERING KEERS YAZLIK CEKET https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-bering-keers-yazlik-ceket-422614814/detay/ ZANDONA MAFSALLI DİZLİK...
  2. schumacher__

Alış fiyatına satılık ürünler, motoru sattığımdan elde kalan ürünleri karsız/komisyon

Motoru satmamın ardından elimde kalan kullanılmamış son ürünleri de aldığım fiyata veriyorum. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın. 1- Rockbros kışlık balaklava - 25 TL Motosiklet.net de dahil olmak üzere birçok kullanıcıdan oldukça olumlu yorumlar almış, gayet güzel bir kışlık balaklava. Geldiği...
  3. schumacher__

Dosta Gidecek 2015 NC750X

Detayları linkte görebilirsiniz https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-full-dolu-tertemiz-dosta-gidecek-garantili-motor-390417775/detay/
  4. schumacher__

Tayland - Phuket'te Motor Gezisi

Geçtiğimiz ay gittiğim tayland gezisinde herkesin motosiklet kullandığını ve motosikletin en iyi ulaşım aracı olduğunu görünce ben de bir scooter kiralayıp phuketi gezme şansı yakaladım. Böyle bir gezi yapmışken de resimleri paylaşmadan geçmeyeyim dedim :) Öncelikle ufak bazı bilgilere değinmek...
  5. schumacher__

Özel Güvenlik Terörü!!

Geçtiğimiz hafta bir avm nin özel güvenlik görevlisiyle tatsız bi olay yaşadım. Kapalı otoparkın çıkış yapmak istediğim kısmında çıkışı kapatmışlar, ben de motorla şeritle kapatılmış olan yere kadar gittim. Güvenlik görevlisi eliyle gelme şeklinde hareket yaptı. Neyse arabaların gitmesini...
  6. schumacher__

Radar Maceraları

Normalde radar çevirmesinden bikaç kez kaçmışlığım var (kamyon arkasına saklanma, arka yoldan dolanma gibi). Fakat 2 defa ilginç hikaye yaşayınca sizlerle paylaşayım istedim. Şanssızlık bu ya ikisinde de kameramın şarjı bitmişti, o yüzden görüntü alamadım. Varsa böyle ilginç anılarınız siz de...
  7. schumacher__

Topcase Sticker Tasarımı Hakkında Yardım

Topcase in büyük X kısmına Türk Bayrağı da içerecek şekilde kırmızı beyaz bir sticker yaptırmayı düşünüyorum. Sade ve şık birşey olsun istiyorum, o nedenle çeşitli fikirlere ihtiyacım var. Tasarım konusunda fikirlerinizi esirgemeyin lütfen. Hatta aramızda tasarımcı, grafiker arkadaşlar varsa ve...
  8. schumacher__

MALİYETİNE SIFIR UYGUN AKSİYON KAMERASI EKEN H9

Sipariş verdikten sonra ihtiyacım kalmadığı için aldığım Eken H9 aksiyon kamerasını maliyetine satıyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-maliyetine-sifir-kutusunda-eken-h9-kamera-327864577/detay/
  9. schumacher__

SHAD SB60 Soft yan çanta, 60 lt. tekerlekli valiz olabilen model

Merhaba arkadaşlar, Geçen yaz 1 kez tur için kullandığım Shad SB60 soft yan çantaları hard çantalara geçtiğim için satıyorum. Tekerlekli valiz olabilen 60lt lik çantalardır. Detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
  10. schumacher__

NC750X ile Doğu Avrupa Turu

Uzum zamandır hayalini kurduğum motosikletle avrupa turunun doğu avrupa kısmını NC ile gerçekleştirdim. Yaklaşık 5.000 km yolu 3 haftada geze geze tamamladım. Gezi boyunca sınırlar, polisler, şöförler vs. hiçbir sorun yaşamadım, aksine herşey buralardan çok daha iyi ve rahattı. Yaşadığım ufak...
  11. schumacher__

Kavşaklarda Dikkatli Olmak Lazım

Bu videoyu o haklı bu haksız tartışmasından ziyade özellikle genç arkadaşlara örnek olması açısından yüklüyorum. Kavşaklarda son derece dikkatli olmak lazım çünkü muhteşem sürücülerimiz son anda bakmadan, sinyalsiz dalış yapabiliyorlar. Her zaman bu kadar şanslı olunmayabilir.
  12. schumacher__

Kışlık Goretex Eldiven - 200 TL

Bu kış aldığım ve memnuniyetle kullandığım Revit Milano - Goretex kışlık eldivenlerimi Knox Handroid e geçtiğim için satıyorum. Sadece birkaç ay çok az ve temiz kullanılmıştır, sıfırından bir farkı yoktur. Pazarlık ve takas yoktur...
  13. schumacher__

Kayıp Dizlik Cırtı

Arkadaşlar zandona marka mafsallı dizliğimin cırtlarından birini kaybettim, yenisini nereden bulabileceğim konusunda bilgisi olan var mıdır?
  14. schumacher__

TECH90 CITY SIFIR AYARINDA L BEDEN KEVLAR PANTOLON

Bu sezon alıp birkaç kez giydiğim pantolonu satıyorum. L Beden - Sıfırdan farksızdır. Yıkanıp temizlenerek teslim edilecektir. İstanbul veya Bursa'da elden teslim edilebilir...
  15. schumacher__

Ortaköyde park yeri hk.

Arkadaşlar ortaköye gittiğinizde motorları nereye bırakıyorsunuz? İlk defa motorla gideceğim, daha önce bi park cezası yedim tekrar ceza yemek istemiyorum :pr:

Yeni mesajlar