schizo kullanıcısının son içeriği

1. schizo

Supermoto yarışları hk.

Herkese selamlar, 2 yıl önce drz400sm motorumun her yerini sökmek, arka dişliyi büyütmek, lastikleri değiştirmek vs vs suretiyle sakaryada akyazı kenan Sofuoğlu pistinde supermoto B yarışına girmiş 13 yarışçı içinde (farları kornası olan bi tek benim motorumdu :D ) 6. lık elde etmiştim. (6...
  2. schizo

Motosiklete veda!!

yaklaşık 10 kusür sene, 200000 km üzeri yol, bilmem kaç motor, 1 kaza, onlarca ucuz atlatılmış badire. artık hepsini geride bırakıyorum. son zamanlardaki kazalar ve insanların tutumu beni artık motosikletten soğuttu. geçici ya da değil, ben ailemi sevdiklerimi motosikletten daha çok seviyorum...
  3. schizo

Egsozu kapatınca motosikletin stop etmesi.

Motosikletin egsozunu elle kapatınca stop etmesinin nedeni nedir? iyi bi'şey midir kötü müdür? önce yavaş yavaş boğulup sonra stop etmesinin sebebi nedir acaba?
  4. schizo

ben bütün kurallara uyarım!!!

var mı böyle bir motosiklet kullanıcısı? var mı ben şehir içinde 50 km hızı geçmem, aralardan geçmem, virajlara insan gibi girer çıkarım, tekere kalkmam, sinyalimi daima kullanırım, hiç bir aracın asla sağından geçmem, dönel kavşaklarda kavşak içindekine yol veririm, kırmızı ışığı bırak sarıda...
  5. schizo

37-38 numara bayan enduro bot

elinde olan veya satanı bilen varsa iletişime geçerse çok sevinirim. marka farketmez bayan enduro bot arıyorum :thumleft:
  6. schizo

Dt 125 r yardım

Herkese selamlar. Pazartesi Dt 125r alıyorum. vstrom u parçalamak istemediğimden 2 zamanlı alıp bütün gazımı atmak istiyorum (daha önce drz400 honda xl200 vardı tecrübem iyidir) almaya gidicem denicem falan exup açtırıcam herşey tamam ama parça sıkıntım olursa nerden bulabilirim. var mıdır...
  7. schizo

Kız arkadaşım ile 4600 km

Herkese selamlar Kız arkadaşımla İzmir çıkışlı Balıkesir Çanakkale kazdağları (Zeytinlide kampingde kaldık harikaydı) ordan Eskişehir Frig vadisi, Eskişehir merkez ve köyleri, Niğde (gitmeseniz de olur gezilecek 1-2 yeri var) Nevşehir Kapadokya, Adana (çok sıcak ulan gezilcek yerleri var...
  8. schizo

Karadeniz turu için öneriler!

Herkese selamlar daha önce farklı yere açmıştım ancak o bölüm pek işlek olmadığı için cevap gelmedi. 20 günlük karadeniz turuna çıkıcam fakat elimde en azından sadece yaylalara ait gps rotası falan olursa çok mutlu olurum. eğer ki yoksa da artık kendim saçma sapan bişeyler çıkartıp haritada...
  9. schizo

DT125r

kaç model olduğu önemli değil, exup çalışır ve bakımlı olması yeterli. dt125r bekleniyor
  10. schizo

Bel fıtığı ve motosiklet

Herkese selamlar, aldığım yeni bilgiye göre nur topu gibi l5 te fıtığım varmış, doktor motosiklete binerken dikkat ediceksin dedi, ameliyat demedi, zaten niyetim de yok lakiiinn, şehir içinde vstrom biraz ağır olduğu için çok dur kalkta zorlanabiliyorum, bu yüzden yanına cross motor almaya karar...
  11. schizo

7 ağustos çıkışlı karadeniz turu

bi aksilik olmazsa 7 ağustosta kız arkadaşımla beraber çoğu yerde kamp atarak izmirden yola çıkıcaz. izmir-kapadokya-erzurum üzerinden Tiflis-tiflisten batum- batumdan başlayıp bütün karadeniz. yaklaşık 14 gün +- 3 gün. planlarım bu şekilde, tarihleri uyan çift varsa 2 motor da yola...
  12. schizo

yardıma ihtiyacım var!!!

Herkese selamlar :king: öncelikle ben adliyede katip olarak görev yapıyorum uzun senelerdir motosiklet kullanırım geçen hafta kendi kendime anı saklamak için motovlog işine girmeyi düşündüm. hemen kendime sony as200v aldım, mikrofondu montajdı hallediyorum yavaş yavaş. kendime konsept ararken...
  13. schizo

alınık 4riders interkom

sağı solu kırık olması, şarj aletinin olmaması falan önemli değil, elinde olan satmak isteyen var mıdır?
  14. schizo

Rmax yazlık file pantolon

merhaba herkese. Yakın zamanda 2. el clover pantolon almıştım ancak içliğini çıkartmanıza rağmen resmen havayla ilişkini kestiğini farkettim. yani öyle böyle kesmek değil, 10 dakika bekle yok eder, öyle sıcak. uzun yol için tabiki clover tercih edicem fakat şehir içi yazlık pantolon arayışımı...
  15. schizo

yan çantalar görünürlüğü hk

herkese güzel günler. vstrom 650'min üzerinde KAPPA K40N marka model yan çantalar var. çantalar fazla büyük ve gece sıkıntı olur diye tırsmıyor değilim. arkada reflektör falan yapıştırdım ama frene basınca ince ince çakar yapsam içim rahatlıcak. böyle düz arkası olan çantalara böyle bir şey...

Yeni mesajlar