Karadeniz turu için öneriler!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese selamlar daha önce farklı yere açmıştım ancak o bölüm pek işlek olmadığı için cevap gelmedi. 20 günlük karadeniz turuna çıkıcam fakat elimde en azından sadece yaylalara ait gps rotası falan olursa çok mutlu olurum. eğer ki yoksa da artık kendim saçma sapan bişeyler çıkartıp haritada işaretliyip kullanıma sunucam. umarım yardımcı olabilirsiniz.

merhaba

ben rize deki yaylalara gittim . Sal , gito, çiçekli yayla , polavit şelalesi vardı. Artvin e de gidebilirsin güzel yerler varmış. İyi keyifler.

Motosikleti
Henüz yok.
Karadeniz de hangi illere gideceksiniz, Trabzon merkezde ayasofya var, uzungöl, sümela manastırı tadilatta imiş diye duydum, of bayburt yoluna tırmanabilirsiniz, yaylaya çıkarım derseniz sisdağı yaylasından girer kadırga yaylasından zigana dağına geçer hamsiköy e iner sütlaç yer ordan aşağı sahile iner rize tarafına geçebilirsiniz, Rize ayder e geçip yukarı yaylalara çıkabilir veya çıkmadan sağ tarafa sapar zilkalesine geçip geri döner ayder e devam edebilirsiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim rota (benim planladığım bu yani daha iyisi varsa dediğim gibi talibim)

İzmir'den Kapadokya, Kapadokya'dan taş yol falan yapıp Erzurum üzerinden Tiflis, tiflisten batum, batumdan Artvin (çoğu yaylalar), rize bütün yaylalar şelaleler falan, ordan kıyı şeridinden zaman yettiğince devam edicem.

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/182980-dogu-karadeniz-2017-09-17-agustos.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar