ScaLa kullanıcısının son içeriği

1. ScaLa

Kaza Yaptım...

Arkadaşlar herkese iyi pazarlar. Dün dedemin arabası ile kaza yaptım. İlk defa böyle bir kazam oldu, Allah kimseye yaşatmasın. Aracın durumu fena. Kaza tutanağı vs tutuldu. Suç tamamen karşı tarafta. Beni emniyet kemeri kurtardı. Allah'a bin şükür ufak tefek incinmeler dışında bir şeyim yok...
  2. ScaLa

Motosikletimle vedalaşmak istiyorum olmuyor.. :)

Arkadaşlar öncelikle başlıkta belirttiğim gibi 9 ay önce aldığım motosikletimi satıp bir süre motorsuz kalarak para biriktirmeyi ve gelecek sene mart-nisan gibi tekrar bir motor almayı düşünüyorum. Bu sırada hem kışı atlatmış olurum, hem de iyi bir birikim yapabilirsem gelecek olan bajaj ve hero...
  3. ScaLa

Plakasız ve kasksız "DENYO"lar

Evet arkadaşlar, bu şahıslara çok sinir oluyorum. Denizli'de bir de trafik denetimi çok sıkıdır, en çok ceza Denizli'de yazılmış vs. diye övünüyoruz da bu plakasız trafik teröristlerine hiç bir çözüm yok. Hani nerede denetim? Hergün en az 3-4 tane plakasız motosiklet görüyorum. Gayet rahat...
  4. ScaLa

Motoran CBS150 Balancer 2013 Model

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-2013-cbs150-balancer-cok-temiz-143465203/detay Saygılar :bestmt:
  5. ScaLa

Logitech Driving Force GT Modifikasyon (Yardım Lazım!)

Aslında başlıkta dediğim gibi değil olay :queen: Yani Logitech DFGT'ye bir ekleme yapmıyorum. Haricen bir debriyaj eklemek istiyorum. Gerekli ekipmanların elimde mevcut olduğu kanaatindeyim. Ancak birleştirme konusunda sıkıntım var :pale:. Çünkü bilmediğim bir işe kalkıştım, sizden yardım...
  6. ScaLa

Logitech Driving Force GT Modifikasyon (Yardım Lazım!)

Aslında başlıkta dediğim gibi değil olay :queen: Yani Logitech DFGT'ye bir ekleme yapmıyorum. Haricen bir debriyaj eklemek istiyorum. Gerekli ekipmanların elimde mevcut olduğu kanaatindeyim. Ancak birleştirme konusunda sıkıntım var :pale:. Çünkü bilmediğim bir işe kalkıştım, sizden yardım...
  7. ScaLa

Topcase önerisi

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, iyi forumlar. 15,6" laptop sığabilecek (45cmx25cm çanta boyutu) maksimum 250TL'ye topcase arıyorum. http://www.sahinmotorsiklet.com/index.php?route=product%2Fproduct&keyword=coocase&category_id=0&product_id=674 Bunu buldum, aradım, açan şahıs güven...
  8. ScaLa

Motoran CBS 150 Balancer 2013

4 aydır severek kullandığım motosikletimi satıyorum, inşallah yeni sahibine hayırlı olur. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-cbs-150-balancer-2013-129231297/detay/
  9. ScaLa

Alınık Eldiven

Arkadaşalar elinde fazladan eldiveni olan, 1-2 sezon idare edebilecek kondisyonda yazlık eldiveni bulunan ve evin/garajın bir köşesinde duracağına ihtiyacı olana gitsin diye düşünen :queen: varsa maksimum 50TL'ye almak istiyorum. Bu ilan için satıcıdan daha çok yardımseverlerden yardım...
  10. ScaLa

Simülasyon Tutkunları

Arkadaşlar öncelikler herkese selamlar. Tam bir simülasyon tutkunu olduğumu belirtmek isterim. Sizlerden de bu tarz oyunlara merak duyanlar olabileceğini düşünüyorum. Öncelikle; Simülasyon nedir sorusunun cevabını hemen hemen herkes bilse de, bizim için kısaca, gerçekte olanın sanal ortama...
  11. ScaLa

Diğer Motoran CBS 150 Balancer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Herkese selamlar, iyi forumlar. 13 Kasım 2012 tarihinde, moto sohbet bölümüne açılmış olan CBS 150 başlığının, doğru bölüme taşınmamasından dolayı ve foruma dağılmış bilgilerin tek bir başlıkta toplanması ve doğru bilgiye daha kolay ulaşılması için bu başlığı açmaya karar verdim. Motorun genel...
  12. ScaLa

Kolay Kurulumlu ve Sökülebilen Garaj Projesi (Resimli)

Arkadaşlar herkese selamlar. Dün sahibinden'de motosiklet koruma ekipmanlarını gezerken, motosiklet garajlarını gördüm. Ancak göze hoş gelenler teknolojik (kompozit malzeme vs) ürün kullanılması sebebi ile aşırı pahalı, teneke ve profil kullanılanlar ise hoş görünümden uzak, hem de kurulum zor...
  13. ScaLa

Motorumun ilk bakımı :)

Arkadaşlar, dün motorumun ilk bakımı yapıldı. Tam 309km'deydi :). Bakımı yapacak servisteki arkadaş önce benim rahatsız olduğum şeyleri sordu ben de, fren ötmesini, motorun çok gıcırdamasını vs söyledim. Çalışan arkadaş motoru baştan aşağı elden geçirdi, her yerini söktü taktı, yağladı...
  14. ScaLa

Hudson Kışlık Eldiven

http://www.hudsonderi.com/?urun-137-1226-HLE-Kislik-Deri-Eldiven.html Arkadaşlar ürünün fiyatı uygun geldi, yorumlar da güzel. Daha önceden kullanan varsa bir de sizlerin yorumlarını alayım.
  15. ScaLa

Herkese Selam'lar...

Herkese selamlar arkadaşlar. Aranıza geçen hafta aldığım motorum ile katılmış bulunuyorum. Adım, Emre; yaş, 23; Denizli'de yaşıyorum; öğrenciyim. İlk motorum bu CBS150 oldu. Henüz ben de acemiyim, motorum da rodajda :mrgreen:. Motorum da benimle beraber, ben de sizlerle beraber tecrübe...

Yeni mesajlar