Herkese Selam'lar...

Herkese selamlar arkadaşlar. Aranıza geçen hafta aldığım motorum ile katılmış bulunuyorum.

Kod:
Adım, Emre; yaş, 23; Denizli'de yaşıyorum; öğrenciyim.

20022013322_zpsf5e3b398.jpg

İlk motorum bu CBS150 oldu. Henüz ben de acemiyim, motorum da rodajda :mrgreen:. Motorum da benimle beraber, ben de sizlerle beraber tecrübe kazanacağız inşallah. Forumda birçok faydalı bilgi edindiğim kişilere çok teşekkür ederim. :rendeer: Allah bir zeval vermediği sürece sizlerleyim inşallah. Allah herkese kazasız, belasız, keyifli sürüşler versin.

Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım adım yunus emre 22 yaşındayım ve burda olmaktan mutluyum motor konusunda çok yararlı bilgilere ulaşabiliyorum yaklaşık bir aydır honda cbr 125 ile kafayı bozmuş bulunmaktayım 2012 modellerine 6000 tl istiyorlar sahibinden.comda 2006 model 4000 km de 6 yıldır yatmış kullanılmamıs bir repsol buldum ilan burda ilk vitesli deneyimim olucak başlangıç amaçlı almak istiyorum fakat alınabilirliği varmıdır sizce şimdiden teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-ciziksiz-bakmadan-gecme-cbr-125r-4000km-115440464/detay/

Denizli İl Temsilcisi
aramıza hoşgeldiniz daimi ve kalıcı olmanızı diliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar