Alınık Eldiven

Arkadaşalar elinde fazladan eldiveni olan, 1-2 sezon idare edebilecek kondisyonda yazlık eldiveni bulunan ve evin/garajın bir köşesinde duracağına ihtiyacı olana gitsin diye düşünen :queen: varsa maksimum 50TL'ye almak istiyorum.

Bu ilan için satıcıdan daha çok yardımseverlerden yardım bekliyorum. Çünkü satıcı olanlarda yüksek kondisyonlu pahalı ürünler olacaktır. Benim amacım 1-2 sezon geçirmek, sonra kendi maaşımla Allah nasip ederse alırım zaten güzel bişey :mrgreen:

Şimdiden yardımcı olmak isteyenlere çok teşekkürler.

Allah kaza bela vermesin.

Boyum 182, el genişliğim 9cm.

Sıfırı 40tl olan hangisi merak ettim. Güvenilirliği ve koruması ne durumda acaba?

Prohel iyi duruyor. Alınır diyorsanız yarın geçelim siparişi. Yazlık/kışlık bi bilgi göremedim. Telefondan girdiğim için mi acaba. Daha önceki düşüncem 40-50tl çöpe atmaktansa, korumaları güzel bi ikinci elle idare etmekti. Maksat zaten koruma değil mi?

Ama bu da olur derseniz, alabiliriz, neden olmasın.

Prohel iyi duruyor. Alınır diyorsanız yarın geçelim siparişi. Yazlık/kışlık bi bilgi göremedim. Telefondan girdiğim için mi acaba. Daha önceki düşüncem 40-50tl çöpe atmaktansa, korumaları güzel bi ikinci elle idare etmekti. Maksat zaten koruma değil mi?

Ama bu da olur derseniz, alabiliriz, neden olmasın.

Arkadaşım kendisine aldı. Medium kullanıyor fakat large söyledik tam geldi. Siz L ile XL arasında seçim yapın.

Bugün bir mağazaya eldiven araştırması için gittim. Cepte 50TL nakit + limitleri zorlanmış kredi kartı :queen: 55TL'ymiş yazlık eldivenler, açıkçası pek hoşuma gitmedi. 40TL'ye gösterdiğiniz prohel'den alırım diye düşündüm. Gelmişken montlar nasılmış diye bi bakayım dedim. Yine prohel'in bi modeli, içlikli filan, 185TL'ymiş. Giydim çıkardım filan kendimi kart geçerken buldum kasada, 135TL geçerse alırım, geçmezse kalsın dedim. Tamam dediler. Nerden dedim. Geçti... 50TL eldiven parasından da oldum. Kredi kartının limiti de bitti :queen: Ama olsun, ihtiyacım olan bi monta sahip oldum.

Neye niyet neye kısmet :p Akşama biraderi kafalayabilirsem, onun karttan da şu prohel eldiveni sipariş geçelim bi inşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar