Topcase önerisi

Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar, iyi forumlar.

15,6" laptop sığabilecek (45cmx25cm çanta boyutu) maksimum 250TL'ye topcase arıyorum.

http://www.sahinmotorsiklet.com/index.php?route=product%2Fproduct&keyword=coocase&category_id=0&product_id=674

Bunu buldum, aradım, açan şahıs güven vermedi. Bu fiyata verebilmem için havale yapman lazım dedi. Tamam sağolun kolay gelsin dedim çat kapattı nallama.

35-36LT'liklere sığar mı laptop yoksa illa 40LT üstü almamız mı gerekir. Sizin de önerileriniz doğrultusunda seçim yapacağım. Şimdiden teşekkürler.

Laptop neye sığar bilemem ancak topcase alıcaksanız markadan şaşmayın. 1 kere alın bütün motorlarınızda kullanın.
En makul fiyatına göre kaliteli topcase kappa k46 modeli.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-kappa-46-litre-canta.sifir-kutusunda-300-tl-130227821/detay

İlk önüme çıkan ilan bu oldu belki daha ucuz yada temiz ikinci eli vardır.

kappa k 35 modeli 35 litre olup muğladan marmarise 15.6 '' lik dizustu bilgisayarımı rahatlıkla taşıyorum

en uygun fiyat hudson deride .yalnız bütün topcaseler gidon tokatlarmı bilmiyorum fena gidonu sallıyor elleri bırakınca

Merhaba arkadaşım yazını görüp feyizoğlu.comdan araştırdım kappa k35 modeli genişlik 52.5 cm yükseklik 42.5 cm yazıyor yani laptopu içine rahat alır diye düşünüyorum. Fiyatı da 185 Tl. Sitenin iletişim bilgilerini öğrenip telefonla da sorabilirsin. Ben kendim de bu çantadan kullanıyorum ve çok memnunum.

Önerileriniz için teşekkürler. Yalnız oradaki verilen değerler maksimum olduğu yer. Yumurta gibi olunca arkaya doğru giderek genişliği azalacağından sıkıntı olabilir belki. Denemeden bilemeyiz tabi :) motorcu48'in dediği gibi rahat sığıyorsa k35 iyi. Hem 46LT su varili gibi arkada kocaman durmaz :D

İşte bu ürünleri satan sitelere iletişim bilgilerinden ulaşıp sorabilirsin. laptopu alırmı diye. onlar daha ayrıntılı biliyordur. ve
ya forumdan arka çantasında taşıyan çıkarsa onlar da söyleyebilir.

Perşembe siparişi verdik, cumartesi gelir dediler. Cumartesi aradım gelmedi, pazartesi burda dedi. Bugün aradım, salı çarşamba gelir dediler. Bu böyle böyle gidecek herhalde. Neyse hayırlısı artık. İnşallah taktırınca foto koyarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar