Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Malumunuz trafikte birçok saçmalık var ve yeri gelince plaka kapamak gerekiyor :) Bunun için birçok sistem gördüm bunları uygulamak ne kadar maliyetli olur bir tahmininiz varmı?
Gidonda bir tuş olacak ve tuş kablo ile plakanın oradaki mekanizmaya bağlanacak.
Mekanizma ya plakayı...
Böyle bir sistem yapmışlar sanırım motorun ön kısmına sıralı inkaz lambaları takıp trafikte fark edilmeyi sağlıyorlar . Tabi Türkiye barzolarında işe yararmı bilemiyorum :(
Street workout konusunda yeterli bilgim var fakat istanbul avrupa yakasında çalışma alanı bulamıyorum bilgidiniz yerler varmı? P90x 'in çalışma programını nerde bulabilirim? Nelere dikkat etmeliyim? Teşekkürler.
Merhaba.Motosikleri seviyorum ehliyete yazıldım ehliyetimi aldığım gibi motorumu alacağım. Türkiyede trafiğin ne kadar berbat ve insan hayatına önem vermeyen sürücülerle dolu olduğunu biliyorum ve bu yüzden hız yapma gibi bir isteğim ve arzum yok (Anca paralı pistte denemek için) . Bu yüzden...