Acemiyim Motor almak istiyorum. Bakarsanız sevinirim.

Merhaba.Motosikleri seviyorum ehliyete yazıldım ehliyetimi aldığım gibi motorumu alacağım. Türkiyede trafiğin ne kadar berbat ve insan hayatına önem vermeyen sürücülerle dolu olduğunu biliyorum ve bu yüzden hız yapma gibi bir isteğim ve arzum yok (Anca paralı pistte denemek için) . Bu yüzden artcım ve benim rahat edebileceğim fazla pahalı olmayan, güzel görünen bir motor arıyorum. Önerdiğiniz modeller nelerdir ? (sport,chopper yada halley benzeri bir motor)

Yardımcı olursanız sevinirim.

peki hocam sport türden önerileriniz nedir? (racing deniyor galiba)

Hocam bilgisizliğimden k.b da bu kawasaki ninjalar ve cbr lar tank tokatlarmı?

okadarını bilmiyorum ama ellerini bırakınca tokatlayabilir gidonu tuttuğun sürece bişey olmaz

Sağolun hocam kawasaki ninjaları beğendim güzel motorlar, hyosungda çok hoş seçicez artık ikisindne birini

cruiser tarzı motor yeni başlayanlar için çok uygun bir motor değildir bence
senin yerinde olsam tercihimi inazumadan yana kullanırım olmadı ninja

Sport olarak, Suzuki İnazuma:cat: demiş Sosyete59, kesinlikle katılıyorum sadece okuduklarımdan mütevellit, konforlu olduğu yazmakta, gerçi biraz ağır gibi her şekilde racing/süpersport tarzları'ndan artçılı kullanımda, çook daha konforludur.

Bütçemin abuk subukluğu nerede anlamadım. İllaki 3 bin liralık motormu almam gerekir? Ben güzel ve yakışır bir motor istediğim için ve motor markaları hakkında fazla bilgim olmadığı için konuyu actım. Özellikle sevgilim ile güzel bir yolculuk geçirmek için istiyorum ve güzel gözükmesini istiyorum bunda yanlış birşey yok sanırım . Bir kere alıp tam almak istiyorum çünki daha alma fırsatım olmayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar