Plaka katlama sanatı

Merhaba. Malumunuz trafikte birçok saçmalık var ve yeri gelince plaka kapamak gerekiyor :) Bunun için birçok sistem gördüm bunları uygulamak ne kadar maliyetli olur bir tahmininiz varmı?

Gidonda bir tuş olacak ve tuş kablo ile plakanın oradaki mekanizmaya bağlanacak.

Mekanizma ya plakayı katlayacak yada üstüne bir tabaka cıkaracak. Vİdeolardaki gibi sayılır.

Özellikle bunun aynısını yapmak ne kadara mal olur?

Özellikle bu sistem tam oluyor sanırım

Hazır satılan sistemler 1000 Tl gibi fiyatlara satılıyodu galiba.Üstteki sistem süpermiş ama.

tam yerine tam konuyu acmissin burasi cosar ben yerimi alayim. ::sigara::::sigara::

Doğru söylüyosun şimdiden parsellemek lazım :))

Şaka bi yana ilk sistem süper... Aynı sistemi kare plakalığa uygulamak lazım...

ilk sistem gerçektende güzel bende beğendim fakat motor plakasına uydurulabilinecekmi o var :)

Daha yaratıcı fikirleri olan varmı :) :pl:

Son düzenleme:
Taşlancak bir şey yok bence.

Benimde motorumun normal hızlar bilmem kaç küsür liraya sebep olsa kralını ertesi gün yaptırırım ::rantinp:::rantinp:

aslında yapılabilir eski cd romlar yada dvd oynatıcıların kasa raylarıyla çok basit şekilde yapıla bileceğiniz düşünüyorum ama demek lazım uğraşayım ben bakayım nasıl olacak :)

En sondaki sistemmi hocam? birde bu hondalarda plakayı 2. videodaki gibi nasıl yapıyorlar?

teşekkürler :)

En sondaki sistem değil düğmeli falan bişilerdi daha önce konusu geçmişti 1000 lira gibi fiyatları vardı.Plakayı sanayide istediğiniz şekilde yapıyolar app plaka mı ne diyolardı.

007 licance plate yazan ikinci videodaki sistemi biraz araştırdım kendi sitelerinde 120 dolara satıyorlar ister araba ister motor sistemi olarak

Birde şu topcase saçmalığını çıkardılar.

Gelde plaka katlama şimdi!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar