RawShed kullanıcısının son içeriği

1. RawShed

Japonlar için tehlike çanı çalıyor Voge RR500S 4 Silindir

Haklısınız. Arkadaşa bu yüzden cevap vermek istemedim 2'dir konuya girip olayı kişiselleştiriyor. Ben yeri geldi mi Kawa'yı da eleştiriyorum fiyatları aşırı yüksek parçası çok pahalı fiyatını hak etmiyor diye ama kampanalı motor satan Honda'ya bir şey deyince hemen zıplıyor. Japonların...
  2. RawShed

Bunun en büyük nedeninin parça tedariği olduğunu düşünüyorum. 150NK'lar hala var ama kaza yaptığın an motor çöp ama mesela CB125R'ın parçasını hala bulursun motoru bi şekilde yürütürsün
  3. RawShed

Motora ilk başlarken ne fark ediyor derdim de 4 silindir harbi farklı hissettiriyor hocam :)
  4. RawShed

RS200'üm vardı o montaj hataları ve gevşeyen vidalardan dolayı motordan soğmuştum. Biraz pahalıya sat bari de şu montaj hataları olmasın ya aşırı sinir bozucu. Her Çinli aynı değil maalesef. RKS Çin'in Çin'i gibi bi şey :) Haklısınız fakat Japonlar el yakıyor o yüzden millete de bu ekonomik...
  5. RawShed

benim altım da japon marka motor var ben bile bu kadar tetiklenmiyorum umarım çinliler kawa'ya da rakip olurlar da uygun fiyatlı teknolojili motorlara bineriz diyorum. hondacılarda genel bi alınganlık var çözemedim
  6. RawShed

Amoled yanıkları hayırlı olsun :) Motorola, Sony, Nokia, HTC daha sayamadığım marka tarih oldu. Araba konusunda da Honda, Nissan ve diğer Japonlar can çekişiyor. Çin'in devlet politikası yüzünden Japonların Kawasaki hariç ayakta kalması mümkün değil. Yamaha 2 silindirli R7 satmaya devam etsin.
  7. RawShed

Adamlar 4 silindir makina yapmışlar sıkı durun fiyatı da $5500 imiş yani Voge 525DSX fiyatında TR'ye gelirse fiyatı bi tık pahalı olur 450k'ya satılır. 450k'ya 4 silindir makina yani bu Çinliler Japonları skuter markası yapmaya niyetlenmişler. Ülkeye gelirse R25 ve 250SR sonrası yeni bitki...
  8. RawShed

İtalya 2025 Ocak-Ekim ayı skuter satışları

Skuter'in memleketinde bu listeye girebilen Çinli mi? Uzun vadede Voge'un adını çok duyacağız gibi
  9. RawShed

İlk defa böyle tasarıma sahip scooter gördüm

oo bunlar da fena ama yolda giderken bile çalarlar bu motorları 😂
  10. RawShed

İlk defa böyle tasarıma sahip scooter gördüm

Aprilia RS 660 incelerken birden Aprilia SR GT 200 modelini gördüm tasarımına bayıldım sonra lan dedim bunun fiyatı kesin 350-400k bandındadır bir de baktım ki fiyatı da gayet ucuz. Bilmediğimden soruyorum bu model neden abartılmıyor ne forumda ne Reddit vs hiçbir yerde görmedim. Honda logosu...
  11. RawShed

Hero Xoom 160

İkinci motor olarak ben de Hero Karizma XMR 250 bekliyorum. Hero'yu aradım gelecek mi diye bilmiyoruz dedi. Hero, TVS gibi motorlarını TR'ye getirmemekte epey ısrarcı
  12. RawShed

Honda ve Yamaha'nın yüksek fiyat politikası

Evet kampanalı hiçbir motor ülkeye girmemesi lazım buna Suzuki'nin motorları da dahil. Ne zaman ki Address ve Avenis yeni başlayanlara devamlı tavsiye edilir o zaman aynı şekilde bu motorlara da sararım. Evet fiyatları da aşırı yüksek max 80K'lık motorlar. Alınmalı mı? Hayır alınmamalı SYM...
  13. RawShed

evet avenis de öyle meşhur kampana frenli ama suzuki'yi eleştirmek istemiyorum genel anlamda fiyat politikası kalitesine göre az bir marka. Özellikle GSX-8R'ın 769K'ya hala nasıl satıldığına inanamıyorum. Yamaha R7'de tcs, quick shifter, tft ekran, akıllı telefon bağlama, sürüş modları, güç...
  14. RawShed

Dostum ben de Honda CBR125R ile başladım Hint malı RS200 motorum da oldu. Birden Kawasaki alacak kadar zengin değilim zaten. Benim burada eleştirim kampanalı Hint üretimi motoru 140K'ya satmaları start stop, tft ekran var ama ABS yok. Ve yeni başlayanlara hala bu ABS'siz motoru tavsiye...
  15. RawShed

Son 2 yılda Kawasaki TR çok iyi atılım yaptı bence devamı gelir Yamaha da ilk başta kendisi gelmemişti zamanla gelirler umarım Bu arada servis konusundan 8 aydır herhangi bir problem yaşamadım, servisi gayet ilgili özellikle parça bulamama ihtimaliniz yok ama fiyatları epey tuzlu...

Yeni mesajlar